- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel topik
- Realme GT 2 - aláírjuk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dude8
tag
Köszi a segítségeteket!
GPU Tool a gpu-hoz linkelt shaderrel már 860MHz felé járkált, de kis idő után sem a kártya nem lett melegebb, sem az fps több, sem a venti fordulatszáma nem emelkedett, így lekapcsoltam.
Külön külön mérve mindent: gpu 680| mem 1260| shader 1353.
Linkelt shaderrel 670| 1255 | 1348.
(Gyári beállítások: 625| 1100| 1348)Elvileg, ha csak rivaban állítom magamtól és utána nyomok FurMark (szőrös fánk) stability tesztet ott is szemmel láthatóan meg kellene jelennie, ha hibázik a kari nemde?
-
Dude8
tag
válasz
fsb1000 #19484 üzenetére
Visszaveszi ám... És csak újraindítás orvosolja a problémát. Amikor magas grafikán játszom pl.: Stalker - COPpal a Fraps szerint megy olyan 35-40 fpssel, de időnként mintha megakadna a kép, és megy megy egy darabig majd megint megakad.
A video mem visszavétele orvosolná a problémát?
-
Dude8
tag
Hali!
Azt szeretném megkérdezni, hogy mi lehet annak az oka, hogy bizonyos órajelen felül (Cl-710/Sh-1530/Mem-1275) FurMark alatt a 195.62-es driver a win7 szerint leáll,de azonnal újra is indul. GW GTX260 GS karim van. (79-80 fokon megy a teszt alatt, GPU-Z szerint a venti 100%, de 3926 helyett 3860-on forog csak)
-
Dude8
tag
Hali!
Az normális, ha gyári hűtővel ilyen pici emelés mellett ennyire melegszik a kari? (GAINWARD GTX260 GS)
-
Dude8
tag
Köszi a válaszaitokat! Nekem is win7 van fönn, x86-os. Csak azért kérdeztem, mert van 1 game amiben érdekes csíkok vannak, sajna nem tudok képet mutatni a frapssal nem létszik pont az, print screennel csak fekete a kép, digit gépem meg otthon van :p
Elnézést a rossz képért, de a telefonom elsődleges kamerája rossz, így a másikkal kellett csinálnom a képet:
[link]A probléma a bal felső sarokban lévő kis ábra, (XP alatt nem jelentkezett) én driverre gyanakszom, de kipróbáltam a tövbbivel is, sikertelenül jártam.
-
Dude8
tag
Hali!
Meg tudnátok mondani, hogy szerintetek melyik a legjobb driver a gtx260-hoz? Jelenleg 195.62 -essel hajtom.
Üdv.:
Dudee -
Dude8
tag
válasz
gainwardgs #18716 üzenetére
Ment pü!
-
Dude8
tag
Sziasztok!
Nemrég vásároltam egy Gainward GTX260-at. Az a problémám, hogy amikor megterhelem, akármilyen bechmarkkal (pl: FurMark), vagy modernebb játékkal full grafón akkor leáll a gépem. 450W-os tápom van, korábbi postok alapján vinnie kellene simán. Ami a konfigomat illeti minden alapon van, nincs húzva semmi sem.
Személy szerint a tápra gyanakodom...
Megbontottuk a tápkábelt és multiméterrel rámértünk, 1,4A felvételnél akadt ki a gép.Igazából 1,9A-t még el kellene bírnia, uh nem tudom, hogy mi lehet.
Ebben kérem a segítségeteket, illetve abban, hogy tudtok-e olyan progit ajánlani, ami figyeli a táp áramfelvételét?
Előre is köszi a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i5-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest