- iPhone topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- A kompaktok között a Honor8 Mini lehet a király
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Andras828
tag
Valahol az NV bejelentette már ezt a kártyát? Szóltak róla valami konferencián esetleg? A játékok beli teljesítményen kívül milyen újításokat fog előreláthatóan hozni?
-
Andras828
tag
Valaki valamilyen biztos infót tud erről az új kártyáról?
-
Andras828
tag
Szerintem egy generációt nem egy játékra kell készíteni, hanem a generációra a játékot. És azért, hogy fusson a crysis, édeskevés indok, hogy "újítsanak". Optimalizáljon a Crytek, vagy ne akkor adja ki, amikor nincsen megfelelő hardver alá. És ne ezért adjanak ki megint egy új kártyát, mert már annyi van, hogy igazából nem tudod melyiket vedd, mert kicsit a különbségek. Ez mennyiben lesz jobb mondjuk a 9800GX2-höz képest? Milyen technikai újításokat fog hozni?
-
Andras828
tag
válasz
TazLeacher #93 üzenetére
Lehet, hogy 1280-ban játszom, és minden effekt be van kapcsolva. Lehet, hogy még az élsimítás is. Aki mondjuk 1680-ban nyomul, annak van is rá pénze(mert egy átlag TFT, ami már elterjedt 1280 körül van.) A 9800-at azért hoztam fel, mert annak sincs értelme. Ennek az egész 9-es szériának szerintem nincs értelme, mert igazi fejlődés nem ment végbe a 8-as szériához képest. Igazából semmi konkrétum nincs leírva a kártyával kapcsolatban, csak találgatás. Akkor én miért ne kritizálhatnám az nvidia eladási politikáját?(most speciel ugyan azt csinálja szvsz, mint az EA games, ott van az NFS, le lehet róla rántani "pár fillért", vagy pár népszerű sorozat, amik fejlődni nem képesek, csak a pénzt kérik értük, most szerintem ugyan ezt csinálja az nv). Tehát akkor én miért ne állhatnék be a találgatók közé? A másik, hogy az átlag fizetésből élő embereknek nincs mondjuk 100-200 ezre egy generációra, ami fél éven belül úgyis elavul, mert pénzt akar a fejelsztőcég.(nem mellesleg nincs kihasználva, mondjuk a dx10-et is sokan szidják, hogy minek, amikor még a 9-el is csodákra lehetünk képesek)...
OFF: Miért nem lehet higgadt, normális hangnemben írni? Te mit értél el eddig az életben, hogy megengedheted magadnak, hogy a másikat a semmibe vedd?(itt most speciel nem a ph!-s pályafutásodra, hanem mint emberi lényedre gondolok). Előre is köszi!
-
Andras828
tag
Sziasztok! Kicsit átnyálaztam ezt a fórumot, és kedvet kaptam ahhoz, hogy elolvassam a ph-s 9800 cikket. Szerintem baromság ez a kártya, az én csutka mezei 86GT-m is még visz minden játékot fullon. Milyen újításokat hozott?(egy egyszerű felhasználónak). És mekkora újítást hozhat majd az új GF, és az új ATI? Mit tudtok róluk? Nekem az ATI sokkal szimpatikusabb lett, mint az nVidia(lehet a Radeon9550 miatt, soha egy probléma nem volt vele, de a GF csinál érdekességeket, mint anno az MX440 idején).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 8500G / 8600G AMD Ryzen 7 8700G / 7800X3D processzor 3 év garancia 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest