- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
GrooveHero
addikt
amúgy szerintetek nem hülyeség venni rá egy Accelero Extreme-t?
-
GrooveHero
addikt
b***zátok meg gyerekek, egyikőtök gtx 260-a sem eladó? nemááá. aggyatok, vagy szerezzetek nekem ooccsóé egy jáó fajtát PLS
ezer hála. köszi.
-
GrooveHero
addikt
hm...dejó lenne nekem is egy GTX 260.én is olyanra pályázok mostanság. de engem vhogy az xfx fogott meg, talán ez a black edition egész jó lehet. már most is tudnék 38 ért 2.5 év garival....de...hát nemtudom...az a gond, hogy egy e6600 3 ghzen sztem nagyon kevés neki
mind1...majdcsak lesz vmi -
GrooveHero
addikt
Sziasztok. végülis döntöttem, a gtx 260 az, ami nekem kell. csak azt nem tudom, hogy melyik referencia. jó lenne egy 216 sps oc-s verzió, tehát vmi tuningolt, főleg, hogy aug 10-e környékén sztem már az is bőven megfizethető lesz.
tudtok ajánlani esetleg vmi frankó kis tesztet, vagy vmi normális boltot(csak IPON-t ne)
ahol egész jó árakon vannak most?
előre is köszi.
hali
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 14" HD+ I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 250GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest