- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bulitt
addikt
Szia
Igen, ez erősen memóriára utal.
ljani19:
Nem lehet. A GPU a 260 esetében a 280-hoz képest fizikailag van megbutitva. Tehát a GPU-ban levágták azokat a részeket, amik nem kellenek. BIOS módosítás útján nem lehet feloldani. Ennek az is az eredménye, hogy a 280-as BIOS olyan elemeket szeretne elérni ami nincs is. Azt viszont több ember megcsinálta, hogy a 260;280 BIOS-ban átírták a gyári ventilátor vezérlést. Ennél egyszerűbb, de drágább a ventilátor csere. Nekem a 260-on AC Extrem Plus hűtő volt. Köszöni a mai napig jól üzemel a kártya. -20fok hőmérséklet javulás hangtalan ventilátor mellett. Használtam egy 1,5 évig a kártyát, ebből 1év volt rajta a hűtő. Legalább még +2év hibátlan mükődést garantált a kártyának a hűtő.
A kártyát referencia hűtéssel eladtam barátomnak (nem kérte a hűtőt), a hűtő pedig unokatestvérem GTX275-n üzemel most. Ott is -20fok javulás
A gyári hűtéssel folyamatos használat mellett képesek a forrasztások szépen lassan "elöregedni".
-
puhoska76
tag
Szia bár elég erős a tápod,nekem akkor jött ilyen elő mikor olyan szálra raktam a 6 pines csatit amin már több minden volt(gyárilag 1db 6pines csatim van) 2db molex-ből raktam össze egy 6 pinest és túl volt terhelve.Lehuzgáltam mindent csak a vga ment, bios bejött már tudtam milehet a gond.Egy probát megér.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Powercolor 5700XT Red Devil Dobozában
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- GIGABYTE AORUS RTX 4070 Ti ELITE 12GB - 20 hónap garancia
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Eszpresszóképes kávéfőző 15 bar nyomással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest