- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Légies iPhone halvány színei
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
Új hozzászólás Aktív témák
-
ImI87
őstag
Na nyomtam egy óra Warhead-et, gtx260 felhúzva 730/1460/2400-ra, és 1920*1200, minden beállítás játékos, noAA, így teljesen játszható, 35 fps körül van. sima részeknél felmegy 40 fölé is, és amikor v.mi nagy robbanás van, akkor leugrott 26-27-re.
Sajna FullHD nagyon leterheli, ha visszavenném 1680*1050-be, mit tudnék feljebb rakni ahhoz, hogy a sebesséh ne csökkenjen?
Valaki már tapasztalbabb, kicsit lusta vagyok most bogarászni.......
-
ImI87
őstag
Itt is egy szavazat az MX-2-re !
Már régóta csak ilyet használok.....
Na telelpül a Warhead.......
Megtépem a 260ast, aztán góóóóó -
ImI87
őstag
Beowulf_78 és Lauda:
Látom keményen véditek a terület(ünk)et !
Helyes helyes, így tovább ! -
ImI87
őstag
válasz
Beowulf_78 #5301 üzenetére
Hátmajd ha legközelebb teljes szétszedés lesz, akkor elviszem políroztatni.......
Én amúgy procit nem políroztatok, a gari miatt. Hűtő az sima ügy, de a procimra van 2,5 év gar, nerm szívesen cseszném el........... -
ImI87
őstag
válasz
Beowulf_78 #5292 üzenetére
Hát mi valahogy hasonló vízeken evezünk..........
260 überOC, jó kis kari. Korábban már leírtam, jól meg lehet tépni, és ad is valós + teljesítményt. Én is nagyon vacilálzam, hogy 280 vs 260, de utólag nagyon örülök, hogy spóroltam 35-40K-t. Ebből a pénzből valójában 25-30K értékű telj. ellensúlyozható egy 2 perces Rivatuner beállítással.
Nem kérdés, hogy jobb-e a 280, csakhát racionálisan gondolkodva, nem éri meg a felárat. Ennyi.........Nekem is TRUE Black 120-am van, jól hűt, és nagyon szép. Korábban HR-01 Plus-om volt, arra aztán ráfért a polír, mert úgy billegett az asztalon, mint egy keljfeljancsi.
De ez a TRUE gyárilag sík volt, szal nem nem tartottam fontosnak a polírt. Ilyen nagyon miniatűr félkörös barázdákat lehet felfedezni rajta. Ez valsezga megmunkálás miatt van, de anno tényleg volt egy ilyen TR cikk, hogy direkt nem gyártják tökéletesen síkra, mert így lesz a legoptimálisabb. Kérdés, hogy mi az igazság, dehát a mérések mindent tudnak igazolni.Ha esetleg a quad-dal nagyon melegedne, akkor elküldöm egy pilírra, hátha hoz pár fokot. A házam pedig elég jó, és így nagyon elégedett vagyok a hűtővel. 2 Noctua istenkirály venti van rajta, és egyszerűen cool'n'quiet. (Ezekkel csak annyi a baj, hogy hülye fosszínűek
)
-
ImI87
őstag
Sorry, nem akarok ide beböfögni, de mindig előjön a szokás téma.........
Azt senki ne felejtse el, hogy a 280 is húzható........ És az NV sztem elég hülye volt, mert (legalább is a 260-ban) rengeteg tartalékot hagyott. Valóban 700-on szó nélkül megy, (ami önmagában már 700/570=> )Én azt mondom, hogy qrva jó a 260, és szépen meg lehet húzni, ami hozza is a plusz teljesítményt.
DE! FullHD "környékén" azért előfordulnak kompromisszumok. És ott van az AA is, ami azért nagy felbontáson meg tudja fektetni a karit.............
Szal aki megteheti, annak nem árt 280-at venni.
-
ImI87
őstag
Hello!
Lenne egy buta kérdésem
:
Mi a tököm az a HDR, és mit csinál?(elég csak úgy nagyjából, a mélyebb részleteket úgysem értem
)
Láttam ilyet pár játékban, de nem tom be kell-e kapcsolni, vagy érdemes-e....... -
ImI87
őstag
Na érdekes ez az "órajel visszavétel" téma.
Többen panaszkodnak, hogy nem működik.
Nálam XFX GTX260 XXX kari van, és ezzel szerencsére tökéletesen működik. A core és shader órajeleket pontosan a gyári érték felére veszi vissza, a memóriát pedig 2400-ról 100(!)-ra. És tuning alatt is ugyanúgy felez.És nem kapcsol fel fölöslegesen, se netezés, még filmezés alatt sem. Csak akkor, ha valóban szükséges. Mondjuk HD-filmmel még nem próbáltam, valszeg ott azért meg fog mozdulni .
Jó ez a "kis" kari, ha kell akkor faszán megy, ha meg nem, akkor szépen pihen és sprólja nekem a zsetont.
-
ImI87
őstag
Na hát ezt nem is tudtam.
Nekem Dell 2408WFP monitorom van, és csak a 60Hz-et engedi. És ha kiveszem a pipát a "monitor által nem megjeleníthető módok elrejtése" szöveg elől, akkor sem enged mást (illetve csak 59-et). Hol lehet ezt máshol állítani, NV control panelben sem találtam. Vagy csak bizonyos monitorok esetén működne?Én eddig abban a hitben éltem, hogy LCD-nél 60Hz van, és viszlát.
-
ImI87
őstag
válasz
pisti88+ #5133 üzenetére
Az értem, hogy nincs köze, de gyakorlatilag hiába lenne tönn fps, a monitor úgysem tudná megjeleníteni. És csak tesztelés miatt érdeklene, hogy hol mennyi fps-t tud.......
Beowulf_78:
új avatar
én se láttam, hogy szétesett volna. viszont 3dmark06-ban van az utsó havas videó, abban néha vannak vízszintes csíkok. és ez mindegyik kártyával így volt (88gt, hd4870, gtx260) valszeg abban nincs ez a v-sync -
ImI87
őstag
Hello!
Nyomtam Call of Duty 4-et 1920*1200-ban, minden max-on, és AA nélkül. Sehol meg se röccent, a FRAPS majdnem mindenhol 60at mutatott (gondolom följebb a V-sinc miatt nem ment). Ilyen nagyobb robbanásoknál néha leugrott 50, de csak egy pillanatra. A pályák között a videók alatt meg 30 (ez meg gondolom ilyen a vidó 30kép/sec).
AA-val nem próbáltam, nincs is rá szükség, de így ez elég jó.
Van bármi értelme kikapcsolni a V-sinc-et, ha a monitor 60 herz-e miatt úgyis max 60 lesz a valóban láthatós fps?(mert gondolom v-sinc nélkül megy feljebb az fps)
-
ImI87
őstag
válasz
Beowulf_78 #5114 üzenetére
Most látom az aláírásodat!
Hogyhogy eladod a karidat?Ha már ennyit szarakodtál vele.............
-
ImI87
őstag
egy ipon-os hír: [link]
ha ez valóban igaz, akkor mi röhögve fogjuk tolni full-on a Warhead-et
#5035 booz: hát istenkirály.........
hűtés, hang, teljesítmény is mind oké! és a tuning is megy, 730/1460/2400 betonstabil volt (feljebb nem néztem), de 24/7-re 700/1400/2400-zal használom. örülök, hogy ezt vettem, minden tekintetben elégedett vagyok. első XFX kártyám, és ha tehetem a többi is ilyen márka lesz............ -
ImI87
őstag
Találtam egy érdekes dolgot:
Az XFX oldalán kétfajta GTX260 XXX kari található, egyik sorszáma a GX-260N-ADDU, a másiké a GX-260N-ADD9. Ha ezeket berakjátok az összehasonlító táblázatba, akkor a táblázat alján van ez: [link]Ezek szerint létezne, hogy az egyik kari nem támogatja physx-et meg a cuda-t, a másik meg igen?
Persze nekem pont az ADD9 végű van, ahol ezekre a feature-ökre N/A van írva. Ez azt jelenti, hogy nem támogatja, vagy csak nem írtak oda semmit, ezért maradt ott az N/A felirat?
-
ImI87
őstag
válasz
Baga1983 #4993 üzenetére
na az írás alapján megcsinálod a beállítást
le van írva lépésről lépésre, még képek is vannak.................ilen értékeket adtam meg:
duty cycle min: 45
duty cycle max: 100
t min: 50
t range: 32 (ezt próbáltam másra állítani, de hiába, mindig visszaugrik 32 re)
...
...
többit nem kell állítaniez magyarul azt jelenti, hogy az alap ventifordulat 45%, és ha a gpu eléri az 50 fokot, onnantól kezdve arányosan emeli a ventifordulatot. az a "T range" adná meg, hogy hány fok melegedés után legyen 100% a ventifordulat, de valamiért nem engedi másra tenni. mondjuk így is jó, mert 50+32=82, theát 82 fok felett már 100% lesz.
ezzel a beállítással gyakorlatban, fánk ment fél órát, a gpu 74ig ment fel, és ehhez 81%-on ment a venti
egyebet nem tudok elmondani, kérem kapcsolja ki............
-
ImI87
őstag
válasz
Beowulf_78 #4987 üzenetére
thx
a ma este a tuningé lesz
viszont megoldottam a ventivezérlést, és qrva jó lett.
megtaláltam az írást a logout-on, amire emlékeztem: [link]
pofon egyszerű, pár kattintás az egész, és nem kell a bios-ban túrkálniaz eredmény pedig egy amd-s kifejezéssel élve: "cool'n'quiet"
-
ImI87
őstag
válasz
Beowulf_78 #4984 üzenetére
OK!
Akkor még olyan kérdés, hogy a memóriák húzása hoz érdemi eredményt, vagy azt már nem érdemes tovább erőltetni? (alap 2300)
Itt is úgy van, hogy valódi + teljesítményt a gpu meg a shader húzásával lehet elérni? -
ImI87
őstag
válasz
Beowulf_78 #4981 üzenetére
Az említett beállításon ment fél óra fánk, nem volt semmi hiba, se pötty, se csík, se fagyás, se semmi............
Vágom ezt a gpu/shader arányt, de ezek nem szinkronban mennek? úgyértem ha emeled a gpu clock-ot, akkor nő vele együtt a shader is. Mondjuk ki van pipálva a "link clocks". szal akkor külön-külön kell húzni őket, és a shader duplája legyen, mint a gpu?
-
ImI87
őstag
válasz
Beowulf_78 #4979 üzenetére
hát majd kiderül........... mondom, nálam csak akkor lesz, csere, ha nem igényel túl sok anyagi ráfordítást.
addig is pár eredmény:
3dmark06 default settings, kártya alapon: [link]
3dmark06 default settings, kártya húzva (709/1512/1152): [link]meddig érdemes elmenni tuninggal?
most még nem hibázott, nem volt semmi pixelhiba vagy ilyesmi..... -
ImI87
őstag
válasz
Attix82 #4976 üzenetére
ha ez igaz, akkor gyorsan ki kell élvezni a mostani "sima" 260-as karikat, és amint megjön az új, akkor okosan cserélni, minél kevesebb bukóval.
én örülök a hírnek, egy kis plusz kakaó sosem árt, persze csak akkor, ha nem lesz nagyon irreális az árkülönbség.
és ezek szerint nem lesz gtx270, hanem az 55nm és az upgrade-elt verzió egy és ugyanaz a kari lesz. amúgy is fölösleges lett volna kiadni egy 149. fajta karit......
#4975:
-
ImI87
őstag
Persze gondolom, hogy normális emberek hajnal 5kor még alszanak.
Csak feltűnt, hogy itt nagyon kevés user van.Kicsit túlzott árakat írtál, a két kártya között átlag 8K különbség van, és miután volt nekem mindkettő, azt tudom mondani, hogy (legalkább is nekem) simán megéri. Lehet itt jönni mindenféle érvekkel, teljesítményre a két kártya ugyanaz, játéktól függ....... De a különbségek is minimálisak, szal az ilyen "lealázza" meg hasnoló szövegek egyszerűen nevestségesek, és ez mindkét táborra vonatkozik.
És hogy miért éri meg nekem ugyanaz a teljesítmény 8K-val drágábban?
- alapból jobban szeretem az nv-t, ezt szoktam meg, a driverek és a programjaik is jobban tetszenek
- a hűtés, a hang, egyértelműen jobb a gtx..... (ilyenkor röhögök azon, mikor az ATI hívők magyaráznak, hogy "húúú kétszer akkora mag, mennyire fűt, meg elavult technológia stb......" mégis a 4870 izzik mint a pokol, az ati topikban mnden 2. hsz a hűtéscseréről szól, és hogy kinek mikor hibázik a kártyája túlmelegedés miatt)
- tuning! a gtx jobban húzható, és hoz is valódi teljesítménytöbbletet. (ha mindkét karit meghúzzuk, akkor meg már majdnem mindenhol gyorsabb a gtx.....)
- bár ez apróság, de sokkal jobb nekem, hogy a pci-e tápcsatik nem hátranéznek, hanem kifelé, mert így nem veszik kárba csomó hely.......
- és ha hiszitek, ha nem az is nagy pozitívum, hogy ez az nv topik sokkal olvashatóbb, mint az ati topik. elég megnézni a hsz-ek számát, és minőségét............ÉS NO OFFENSE !!!
-
ImI87
őstag
amúgy miért csak ilyen kevés user van itt?
mindenki ATI-t vesz, vagy mi? -
ImI87
őstag
és akkor ehhez külön fel kell tenni a legfrisebb letölthető fizix pakkot, vagy már alapból benne van a driver-ben?
-
ImI87
őstag
válasz
Beowulf_78 #4950 üzenetére
tudom-tudom, olvasom is a topikot már 2-3 hete, amióta vaciláltam hogy melyik karit vagyem hd4870/gtx260.........
de a kérdés az volt, h melyik driver jó, nem az h melyik a legfrisebb......
még kicsit új nekem ez a geforce 200 téma, január óta egy 88gt-vel tengődtem....... újra meg kell tanulni, hogy mi hogy megy. van csomó új dolog is.....
akkor physx nekem nem annyira lényeges, illetve a CoD4 és az Airborn milyen motorral megy?
láttam te sokat "szórakoztál" a kariddal, de én vga-val nem vagyok ilyen bátor.
bios edit kizárva, hűtés kezelésre ott a riva, és tuning meg csak egy egészséges 24/7 beállítás kell. ennyi...... ezután már csak tolni kell a game-eketa 88gt "korszakban" volt olyan, hogy a riva-ban saját ventiprofil szerkesztése, és akinek ref cooler-e volt annak kellett is nagyon (engem nem érintett). ezzel is lehet olyat csinálni, anélkül hogy a bios-ban kéne túrkálni?
ha jól emlékszem volt erről logout cikk is, de az még régi verzió, meg más kari, stb...... tudnátok linkelni egy jó leírást?
és előre is kösz a kedves felajánlást, élni fogok a lehetőséggel !
pisti88+: neked is köszi!
-
ImI87
őstag
válasz
pisti88+ #4944 üzenetére
kösz az infókat !!!
amúgy tudtam, hogy visszaveszi a dolgokat, és ez nagyon is jó.
(igen, kicsit férreérthetően fejeztem ki magam.) a furcsaságot arra értettem, hogy a memóriánál milyen drasztikus, 2300ról 200ra
Még pár + infó:
- fánk alatt a hűtés burkolata csak langyos volt, vagy inkább melegecske, és simán fogható ....
- aki ilyen karit vesz, ne felejtse el levenni a védőfóliát mindenhonnan! a kari egész elején és hátulján is van fólia, minden zöld matricás részen. mint mondtam, a kari nem fog izzani, de azért nem lenne jó, ha szépen pár napi használat alatt rámelegedne.És újabb kérdések:
- physx-et mihez érdemes/kell felrakni?
eddig nem néztema témát, ez javít a látványos és kicsit lassabb lesz, vagy valahogy növeli a teljesítményt?
- driver melyik jó?
(én nv honlapjáról szedtem a lefrissebb whql-t. 177.41, wista64) -
ImI87
őstag
válasz
boogie84 #4941 üzenetére
jóvanna, ezt a játékot nem vágtam
a listának meg már ujjongtam tegnap, red alert 3, far cry 2, crysis, nfs uc, gta 4 mind nagyon várom őket
de a legjobb kimaradt:
Mafia 2 - életem legjobb játéka, és hivatalosan is bejelentették, hogy még idén lesz. annyira imádtam az 1-et, hogyha a 2 is olyan lesz, akkor bármit megteszek érte. ha csak tri-sli-jal meg 5 gigás quad-dal fog menni, akkor megyek meghírdetem a veséimet az e-bay-en, vagy akármi............ -
ImI87
őstag
Hát ez kúúúúúrva jó !
1.) Végre nem süvít, egy hétvége a Radeonnal maga volt a pokol. A legkisebb elfogultság nélkül, a Radeon 25% venti hangaj pont olyan, mint ezzel a 80%. És ez 100%-on csak annyi, mint a Radeon volt 40%-on...........no comment
2.) 20 perc 600*600 fánk után gpu max temp 74fok, vrm max temp 82fok
a venti szépen magától emelkedett 80%ig, ez a hangszint még tűrhető kategória(azért az hozzátartozik, hogy nyitott oldallappal megy most a gép. de nem hiszem, hogy számítani fog, ha felteszem, mert pont kap az arcába az oldallapról egy 12es ventit, finom frisss levegővel
3.) a kari gyönyörű (bár kék design-nal sokkal jobban tetszene, mivel nálam minden kék és fekete
csakhát ugye xfx az zöld.....)
4.) ilyen precíz és igényes csomagolást még nem láttam. nem balfasz buborékos zacskó, hanem 3-4 centi vastag szivacs (olyan mint a hangszigetelő), és dupla kartondoboz, antitsztat zacsi
tartozékok szokásosak, driver cd, dvi->vga, tv kimenet kábel (sokfajta, nem értek hozzá)dvi->hdmi, hangkábel a hdmi-hez, istall guide, prospektus hasznos házberendezési tanácsokkal ( .....
), és persze az elmaradhatatlan xfx akasztó a kilincsre (ki is oktattam a családot, hogyha ezt látják, akkor be se jöjjenek, max egy hideg limonádéval :
) ja és van egy játék is, assassin's creed (fogalmam sincs milyen ez a game, nem is hallottam róla..........
)
Egy furcsaságot láttam (bát ez lehet, hogy csak a RivaTuner hülyesége), hogy 2D memóriaórajel 100, effektív 200 ?
A core 300-ra, a shader meg 600-ra esik vissza idle.
És egy apró "negatívum", hogy agyári tuning nem is 640, csak 632 !!!
Tuningot most kezdem. Jól emlékszem, hogy 700/1400/2300 minden GTX260-nak kötelező elvárás?
A max-ok (ref hűtéssel és voltmod meg bios tweak nélkül) 740-750 körül vannak?Lauda: Clear Sky az mi a tököm? Vagyis milyen játék?
Booz:láttam is, hogy hírdeted, szívesen megvettem volna, de sajna az keretből csak az öcsire futotta.......
vagyis az öcsi + egy Logitech G25 kormány.........
(Ezt majd csak egy 55nm-es GTX280-ra cserélem, ha egyáltalán megérem azt az időt.) -
ImI87
őstag
MEGVAN !!!
XFX GTX260 XXX
végre megint a zöld úton járok
infók meg tapasztalatok később, most tesztelgetek meg játszok, és végre már FullHD felbontáson.
-
ImI87
őstag
válasz
HW Junkie #4850 üzenetére
már sok helyen lehet kapni, szerencsére.
ajánlom a subcooling.hu-t.
de azért ésszel, a túlzott pasztázás sem jó, optimális mennyiséget kell feltenni, különben csak ront a helyzeten.(a paszta elvileg arra való, hogy kitöltse a két felület közötti egyenletlenségeket, és a mikroréseket.)
-
ImI87
őstag
válasz
Beowulf_78 #4827 üzenetére
amúgy nem vagyok fekezú, de jól esik, hogy aggódsz értem !
ha megkapom a karit, elvileg 99%-ban kész lesz a gép, és nyomok majd egy bemutatót. abbán látszani fog, hogy elég sok mindenhez hozzányúltam már.......
tény, hogy amiket eddig cseréltem, azok mind egyszerű hűtések voltak. 4 csavar ki, régi hűtő leszed, új hűtő fel, 4 csavar vissza. meg ramsüniket ragasztgatni. ezeknél a legproblémásabb dolog a gyári hűtő csatlakozójának leszedése volt, mert azok olyan nehezen jönnek le.......
ez a "fullcover" nv hűtő azért elég problémás, és persze pont a gari miatt.
de csak akkor fogok hozzányúlni, ha nagyon indokoltnak látom.és eddig bármit újrapasztáztam, ott mindenhol volt számottevő javulás (alaplapok, vga-k), én mx-2 pasztát használok. sz.tem tökéletes az állaga, jól lehet vele bánni, és nem is vezeti az áramot.
na majd kiderül........
azért köszi
-
ImI87
őstag
válasz
Beowulf_78 #4797 üzenetére
Tudnál írni pár sort, hogy hogyan lehet biztonságosan leszedni a hűtést?
Step by step lennne jó, hogy nehogy elb@sszak v.mit.Köszi
mod: nekem a képek nem jönnek be, megpróbálod mégergyszer feltenni őket, vagy javítani a linket?
-
ImI87
őstag
Hát igen én is vennék szívesen 280-ast, csak hát az a + 40K............
És ehelyett inkább megveszem álmamim kormányát, és tél végére profi autóversenyző leszek.Mindig is vágytam egy jó kormányra, és végre meglesz a G25. Ezt a sok szar FPS-t már meguntam, és stratégiák se olyan jók mostanában. Viszont amit a legjobban várok az a Mafia 2. Kedvencem volt az 1, számztalanszor végigvittem, és sosem láttam ennél jobb feeling-ű játékkal.
-
ImI87
őstag
FullHD-ben akarok játszani, de nem a Crysis a mérvadó, és pont a nagy felbontás miatt AA sem érdekel annyira.
Crysis-en kívül akad még v.mi game, ami megfekteti a karit FullHD-ben?
(mégegyszer mondom AA nélkül)
És egy E8400 lesz alatta 4 gigára húzva. -
ImI87
őstag
válasz
Beowulf_78 #4743 üzenetére
pisti88+ és Beowulf_78 köszi!
hétfőn ha minden igaz meglesz az xfx gtx260 xxx
próbálok előre tájékozódni, hogy ne akkor kelljen szenvedni. -
ImI87
őstag
Hello!
Az új 2.10-es RivaTuner-rel lehet szabályozni egy GTX260-as ventifordulatát?
És ha igen, akkor ugye ez felül bírálja saját (úgyértem a bios-os) ventivezérlését?Köszi
-
ImI87
őstag
Volt hír ma, hogy szeptember végén jönnek az upgrade-elt GTX260-as karik, nagyobb teljesítménnyel, de még nem 55nm-en.
Ezen a héten akartam karit venni, és ígyis nagy dilemmában voltam (v.mi spéci 4870 vagy GTX260 OC), de ezek után megvárom az új 260-ast. Utálom ezt a várakozósdit, de sajna muszály..........Egy időre jegelem a gépfejlesztés témát, és nem akrok befürödni egy túl drágán vett karival, ami rövid időn belül kifutó széria lesz, és rengeteget bukik az árából. A 88GT meg már elfárad a nagy felbontásokon.
FullHD játékhoz nem könyű most karit választani, persze megfelelő áron.
Úgyhogy mindenki figyeljen, mikor és hol bukkannak fel ainfók az új kariról!
Arra meg kiváncsi leszek, hogy mi alapján lehet majd megkülönböztetni, hogy valójában mi lapul a dobozban. Mert elvileg a neve semmit sem változik, ugyanúgy GTX260 lesz. Szerintem egy "+"-t igazán odabiggyeszthetnének, mint a 9800-nál is tették.
-
ImI87
őstag
Hello!
Rövidesen vennék egy GTX260 karit, valami jó húzott verziót (ASUS TOP, XFX XXX)
Az lenne a kérdésem, hogy 1920*1200 felbontáson (24" wide), max beállításokkal, szűrők nélkül (mert azokra ilyen felbontáson úgy sincs szükség) mit lehet elvárni a kártyától ?
Egy E8400 lenen alatta, 4,2 GHZ-en hajtva.
Néztem több tesztet, de elég ellentmondásos dolgok vannak.
Szóval az újabb játékoknál (mondjik Crysis-t nem számítva) az adott feltételekkel tudja biztosatni az akadásmentes, jól élvezhető játékot?Ha nem, akkor mik azok a Game-ek ahol visszább kellene venni?
Köszi
-
ImI87
őstag
válasz
biggamer #3136 üzenetére
Jó kis nyálcsorgatós teszt !
Fogyasztás lényegtelen........... 3 db GTX280 330-360 rugóba kerül, itt már nem probléma mellécsapni 50 rudiért egy 1KW-os tápot............
Csak jól el kell titkolni a lakótelepen, mert a szomszédok meglincselnek, hogy nincs senkinek áram a házban -
ImI87
őstag
válasz
biggamer #672 üzenetére
Hello!
Egyáltalán nem azt mondom, hogy halott legyen, csak itt már olyan nagy a nem témához kapcsolódó hasz-ek aránya, hogy már elég bosszantó. 3 oldalt kell lapozni, hogy legyen egy értelmes hsz, emiatt "szólaltam fel".
Amúgy ne vedd flegmaságnak, de "nagy ne" => hadd ne........
Na de OFF vége, mert pont ezen akadtam ki..........
ImI
-
ImI87
őstag
Hello!
Zso2: igazad van !!!
Ne haragudjatok, hogy csak úgy "beugatok" ide, de mi értelme van ennek a szűntelen offolásnak?
(persze most én is ezt csinálom)
Elejétől kezdve követem a topikot, de (mint általában) az első 1000 hsz szinte mind értelmetlen találgatás, elmélkedés, meg csomó, a témától teljesen távol álló post...... Az új vga-s topikokra mindig jellemző, hogy a hsz-ek 40%-a "nvidia vs. ati flame", másik 40%-a "2x gyorsabb lesz, meg 5x gyorsabb lesz, meg ......", a maradék 20% meg a megjelenő pletykák, hírfoszlányok elemezgetése.
Szerintem jobb lenne a mennyiség helyett a minőségre törekedni, ez mégiscsak egy "szakmai fórum". És amíg kint sincsenek a kártyák, meg nincs róluk semmiylen hiteles teszt, addig fölösleges bármilyen spekulációkat beírni ......
ImI
-
ImI87
őstag
Elnézést, már látom, hogy fentebb linkelték........
Viszont nem kéne átnevezni a topikot GTX 260, és GTX 280 címre ?
ImI
-
ImI87
őstag
Üdv emberek!
Most találtam, elvileg hivatalos infók: [link]
Sok fenti kérdésre benne van a válasz.......
Ha igazak a dolgok, akkor alapból benne lesze PhysX, ami már Cuda néven fog tovább élni. Jobb is így, hogy megvették a céget, és a tehnológiát egyszerűen belepakolták a kártyába.ImI
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Futás, futópályák
- Háztartási gépek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Házimozi belépő szinten
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós kamerák
- Nintendo Switch 2
- Reklámblokkolók topikja
- További aktív témák...
- MSI GeForce VENTUS 3X RTX 3070 Ti 8GB OC GDDR6X 256bit videokártya
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- Gigabyte RX 6800 16Gb Aorus (LCD kijelzős)
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 4090 AMP Extreme AIRO videókártya, garanciával eladó
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest