Új hozzászólás Aktív témák
-
rumkola
nagyúr
válasz
WongFeiHong #20188 üzenetére
feladatkezelőben nézd meg, hátha eszi valami a procit....
-
rumkola
nagyúr
válasz
rup1u5 #20061 üzenetére
pedig létező dolog...
néha észrevettem én is (ati vga-nál mégjobban)
viszont több dologgal összefüggésben lehet mert nálam megoldott ilyet már driver csere (kotor 1-nél szinte az összes bétás forceware mikrolaggolt, a whql viszont nem), AA kikapcsolása, vsync buherálás, ill. erősebb procira cserélés -
rumkola
nagyúr
-
rumkola
nagyúr
válasz
gainwardgs #19682 üzenetére
ez van
)
-
rumkola
nagyúr
válasz
gainwardgs #19680 üzenetére
x4-es amd-vel minden highon, 1280-ban 30fps, mediumon 50fps
szépen megírt játék -
rumkola
nagyúr
miért kellett itt moderálni, semmi személyeskedés nem volt
-
rumkola
nagyúr
válasz
Amarth #19618 üzenetére
nézz át az 57xx topikba, és nézd meg a driverek meg mittomén mik miatti sírást...
ha van ahhoz erőd akkor amd-t vegyél
ha csak berakod tuningolgatni és játszani akarsz akkor nvha nem lennének driveres gondok én is amd-t vettem volna, de nem akarok megőszülni, elég volt a 3850/4850 megjelenésekor...
-
rumkola
nagyúr
válasz
gainwardgs #19619 üzenetére
a B jelzésű a 216-os
[link] -
rumkola
nagyúr
válasz
gainwardgs #19611 üzenetére
192sp és szerintem 65nm
sokak szerint ezek a régebbiek jobbak (jobban húzhatóak, feszemelés stb.) mint az újabbak (55nm 216sp)
ez elég szépen OC
giga meg eleve jó -
rumkola
nagyúr
Borderlandsnál ha alt+taboltam játék közben (amit én nagyon nagyon sokszor teszek), akkor néha villódzóvá váltak az árnyékok amikor visszaléptem a játékba.
195.81-es bétával ez megszűnt. (XP 32bit) -
rumkola
nagyúr
válasz
gainwardgs #19255 üzenetére
emlékszem, egyszerre vajúdtunk az 5770 és a gtx között...
nekem már volt ati-s tapasztalatom, ezért nem vágtam bele az 5770-be
hiába kissebb, kevesebbet fogyaszt, dx 10.1-11én használni akarom a vga-t, nem driverekkel meg att profilokkal baszkodni
-
rumkola
nagyúr
-
rumkola
nagyúr
-
rumkola
nagyúr
lefogadom, hogy a saboteurhoz nem patch lesz, hanem amd driver fogja javítani
ugyanez volt anno a biahh-val, mindenki szídta a fejlesztőket meg az nv-t hogy pénzelt, és várták a peccset a júzerek
aztán hopp, új amd driverrel megjavult...semmi baj nem lenne az ég világon az amd-vel, sőőőt
de a driver író részlegen mindenkit le kellene cserélni, mert ami megy évek óta az egy vicc -
rumkola
nagyúr
Ezen én is átmentem az évek alatt, de a csúcs a BIAHH, CRYSIS és a 4850 párosítása volt (a 4850 megjelenésekor). 2 hetes kártyát úgy vágtam ki mint az állat, mert használni szerettem volna, nem driverekkel bohóckodni. Tele volt a net a sírásokkal ezekkel a játékokkal kapcsolatban, de ha felhozom én is csak oltást kapok, meg a következő: nálam soha nem volt semmi baj című szöveget. Nyilván azért, mert soha nem is volt ilyen vga a júzer tulajdonában megjelenéskor.
-
rumkola
nagyúr
válasz
Taifa Díaz #18796 üzenetére
Am valaki tudja hogy a faxba lehet avatar képet vagy miez váltani. Rengeteg embernél látok olyat, ami nálam meg sem jelenik a választhatóak között. :S
-
-
rumkola
nagyúr
válasz
Laraxior #18603 üzenetére
Mehet. nvflash for windows kell neked, és így műxik a flash:
http://prohardver.hu/tema/nvidia_geforce_9900gtx_gx2/hsz_18521-18521.htmltuti a gyárit tedd rá, mert ha nem az elbasz/hat/od
-
rumkola
nagyúr
válasz
Laraxior #18596 üzenetére
rivában meg lehet változtatni a minimum és maximum értékeket tudtommal, a power user fülnél (hogy meddig engedje a csúszkát)
mellesleg a képeden a 3D profil van lehúzva órajelileg teljesen - mi lenne ha a 2D fület néznéd, és ott állítanád be az idle órajeleket?
Vagy pont az a gondod, hogy rivával sem lehet 2D órajelet állítani? -
-
rumkola
nagyúr
most nézem a címsorban a topik elérési útját
DDD
-
rumkola
nagyúr
válasz
fsb1000 #18531 üzenetére
no én meg 5770 és ez között vaciláltam
mesélj, mi a különbség így tapasztalatból?
a táblázatokból már elegem van, az okoskodókból meg pláne (akik a táblázatok alapján okoskodnak, de nem volt egyik vga-juk sem, ez a típus a legveszedelmesebb, bármire képesek igazuk bizonyítására)
alonso: ezt miért ide?
-
rumkola
nagyúr
válasz
rup1u5 #18520 üzenetére
ez nem így működik, hogy rányomsz az nvflash.exe-re
)
totalcommanderrel menj az nwflash könyvtárába, másold be ebbe a könyvtárba az új bios-t amit be akarsz sütni (mondjuk ujbios.rom a neve)
utána total commanderben legalulra beírod: CMD (erre megnyitja a dos promtot)
ezután a dos promptba beírod: nwflash ujbios.rom
ennyielső csííppanásnál kezdi, másodiknál végez
újraindít, kész
-
rumkola
nagyúr
válasz
fsb1000 #18518 üzenetére
700/1550/1200-nál valahogy fél órát bírt a borderlands aztán fagyi
most rámegyek arra, hogy gpu lejjebb, shader pedig följebb
hőfok jó, fix 80%-on próbáltamszerintem a gpu a gond, remélem a shaderek bírják (1600 nagyon fasza lenne)
Viszont a fesz emelés nagyon számított, mert 750/1600-on ment a 3dm06, igaz csak 2 percig.
Előtte el sem indult ilyen órajelekkel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Válságba taszíthatja Oregon államot az Intel leépítése
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- DUNE médialejátszók topicja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- HP OMEN MAX 16T-AH000 - Ultra 9 275HX, 32GB, 1TB SSD, NVIDIA RTX 5090
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios 300 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 6GB WIN10
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest