- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Netfone
- Xperia 1 VII csereprogramot hirdetett a Sony
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
Bluegene #8359 üzenetére
Megtennéd, hogy soha többet nem reagálsz egyik hsz-emre se? Én se fogok a tiedre, ez volt az utolsó. Már a régi nick-eddel se voltam túl jóba, ezzel se szeretnék. Amíg nem tudtam, hogy ki vagy, addig azt hittem, hogy csak egy ****** vagy a 100-ból. Mostmár tudom, hogy te vagy a nagybetűs *******! És egy párszor már megkértek itt is, másol is, hogy hagyd abba a hülyeséget. Úgy látszik nem értesz a szép szóból...flame-eljél valamelyik Ati-s topic-ba. Ott úgyis nagyobb az élet, talán több modi jár arra, és ha van egy kis szerencsénk, még idén kivágnak az oldalról....
-
TazLeacher
nagyúr
Ez így érdekesen hangzik, de valahogy még mindig elmaradt az a nagy durranás. Lehet, hogy lesz, de az eddigiekben még egyáltalán nem érzem úgy, hogy kimaradnék valamiből. Lehet én vagyok az igénytelen, de ez van. És ahogy látom ennek a topicnak a lakóit, ők is így vannak valahogy...nekem a 2011 túl messzinek tűnik. Főleg nV oldalról. Szerintem erőltetni fogják ők azt.
-
TazLeacher
nagyúr
Csak belemegyünk megint...ez hosszú lesz, előre szólok! Ezt mind elfogadom, amit leírtál, ha felét nem is értettem.
Ugyanakkor mire kijön a DX11, addigra hány ilyen játék lesz? 5? 8? 10? Hány játék jelenik meg havonta 50? Akkor van értelme? Nincs, mert megint ott tartunk, hogy lesz 10 játék, ami nagyon f@sza lesz, de azt azért nem nevezném nagy technikai robbanásnak, hogy 10 játék szebb és gyorsabb lett. Ennek max lehet örülni, meg minden ATI tulaj verheti a mellét, hogy milyen fejlett a kártyája, de ennyi, mert ezt a 10 játékot kijátszuk 3 hónap alatt, és a játékok 99,9%-ában ez sehol nem fog megjelenni. Elismerem, hogy fejlett meg minden, de szoftver is kell hozzá. És ezért nevetséges megint az, hogy 2009-ben 3 játék jön. 3 teljes játék. A nagy átlagot tekintve egy átlagos játékos mondjuk a 3-ból 1-el fog játszani. Tehát akkor ott tartunk, hogy 2009 végére (azaz 14 hónap múlva) egy full HC gamer, aki mindent kitol választhat 6 egész játék közül (AC, Stalker: CS, Far Cry 2 és a 3 új játék). És megint csak elővéve a statisztikát az AC már lefutott, a többség akit érdekelt már kitolta. A Far Cry-ban valahogy nem jött össze a nagy áttörés, de még lehet, hiszen hivatalosan meg sem jelent, a Stalker: CS "csak" egy kiegészítő, szerintem kevesen játszanak vele, akinek nem jött át az első rész. És ott a 3 új game, amiből egyik sem FPS, vagy valami nagy húzó cím. És ez max azért lehet érdekes, mert szerintem manapság a legjobban az FPS-ek mennek. Tehát mire megjelenik ez a 3 játék, addigra a egy átlag user max 1 db játékkal tud játszani (spec nekem a 3 újból így elsőre egy se jött át, de a 3 régi az mind). Ez azért kevés a "világuralomhoz"...és ha az nV belehúz, és megcsinálja normálisan a DX11-et, amit mind2 cég elvileg nyárra mondott, akkor aztán a DX10.1-nek végleg lőttek, mert már nem lesz értelme arra fejleszteni, mert lesz jobb szebb, ügyesebb...és ez mind pusztán logikázva, nem szakmai szemmel.... -
TazLeacher
nagyúr
válasz
tzsolesz #8355 üzenetére
OFF: mert tegnap jött egy info, miszerint 2 nagy webshop, az Amazon és a Gamestop egyszerűen átírta a várható érkezést December 2-re (ami itthon Dec. 5-öt jelent). Az egyik újság már felhívta a R*-t, de egy "No comment"-tel el is intézték. Egyelőre még semmi sem biztos, mindenesetre az érdekes, hogyha a R* nem kommentálja, akkor a 2 bolt honnan vette a Dec 2-t. hasukra csaptak...
-
TazLeacher
nagyúr
-
TazLeacher
nagyúr
Tudom, hogy a most kialakult vitában szerves részem volt, ezért elnézést, de:
Nem arra van az OFF gomb, hogy az OFF legyen? Persze nem mértéktelenül, mint ahogy most itt volt, kicsit elszállt a téma igaz, de amikor hazajössz, átolvasod a topic-ot, a szürke írásokat továbbtekered, és kész...vagy rosszul gondolom?
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
Bluegene #7424 üzenetére
Tényleg OFF, de megint csak azt mondom, hogyha szerinted attól jobb mindegyiknél a Crysis, mert mediumon is odaver látványba ezeknek...ettől még nem lesz jó egy játék.
Szubjektív véleményem szerint nekem jó gépem van, és glattul fut, de az egyből megszeretem fázis kimaradt.
Az egész hsz-edben a legjobban ez tetszett:
[...]földönkívűliek, emberek, történet[...]Történet? Ez jó vicc volt. A sztori 0, egy "B" kategóriás filmnek jobb a sztorija. Mármint nincs is sztoti. Az ellenségek buták, mint a tök, a 2005-ös FEAR MI-ben köröket ver a Crysisra. Ez a játék leges leggyengébb pontja. Fizika is max elmegy. Az egészre a koronát a '80-as évek oldalnézetes lövöldözős játékaiból kölcsönvett főboss tette fel. Komolyan mondom, amikor megláttam kiröhögtem...ettől függetlenül, mint mondtam, végigtoltam, mert tényleg gyönyörű, ezért megérte, de ennyi, nem több. Ettől nem lesz egy játék jó.
Ha szeretnéd folytatni, szólj és ugorjunk át valamelyik játékos topicba...
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
szucsinka #7412 üzenetére
Ez már nagyon OFF.
Bioshock
COD4
F.E.A.R.
HL2
S.T.A.L.K.E.R.Ezek amiket igazából magasan a Crysis fölé sorolnék. Van még itthon 1-2 FPS, mint Doom3, Quake4, meg Star Wars témában 1-2, azok is jók, de fentebb felsoroltak messzemenőleg gyalázzák a Crysist. És vanközötte 2 is, ami már nagyon nem mai darab. Egyébként hobbi FPS-ező vagyok, nem vagyok az a nagy HC gamer, játszom én mindenfélét, de a Crysis nagyon messze volt az élvonaltól. 1-2 pálya kimondottan jó volt, de nálam erős 70%, és nem több. Látvány viszont sokszor 5*. A multiról nem nyilatkozom, mert sosem próbáltam, nem is fogom. Nálam a multi FPS az vagy UT vagy FEAR. Még a COD4-et ki akarom próbálni, csak annyi játék van már, hogy nem tudom hová kapjak...
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
Bluegene #7403 üzenetére
miért sztem tök jó, és gyönörű nincs más a közelébe, gondolom neked savanyú a szőllő
1. Már rég végignyomtam.
2. Gyönyörűnek gyönyörű, de nem tök jó.
3. Savanyú a szőlő. Nálad biztos jobban megy a 4850-el, mint nálam...bizonyáraHa szerinted az számít, hogy 1, azaz egy darab játék hogy megy, és ez nálad a mérveadó...én végigtoltam kb. 2-3 este alatt, azt annyi. Az, hogy ez az elfuserált izé besszaggat-e a gépemen...hát negyon nem mozgat. Vannak sokkal jobb FPS-ek, amik nem a 3DMark06 babérjaira törnek, hanem játékok.
Előbb agyonisteníted a DX10.1-et, aztán meg simán lehülyézed aki használja.
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
Bluegene #7387 üzenetére
Megyek és a kardomba dőlök....
Milyen rossz is lesz nekem. De tételezzük fel, még igazuk is lenne, és jóval lassabban fog menni az nV karikon. (Az mondjuk nem mind1, hogy lassabban, vagy lassan!) Olyan embert se nagyon ismerek, aki azért váltott volna Ati kariról nV-re mert jobban megy rajta a Crysis, nem hiszem, hogy ez így lenne fordítva...született már olyan játék, amiért vennék új VGA-t, de az nem pont ilyen...és nem is egy Crysis.
Mod.: re #7391: azért nem megy neki, mert 2 OPrendszer van a gépen, és az XP-re van telepítve.
-
TazLeacher
nagyúr
Pont olyan értelemben járt el felette az idő, mint a DX10 felett. Mire ki lett volna ténylgesen használva, addigra már itt a következő. Pont erről beszélek. Nincs még normális DX10-es játék se, de eröltetni kellett a DX10.1-et. Erre már most a DX11 az új VGA-knál a téma. Lényegében mióta is van DX10.1? Hány ilyen játék van? Igazán sok értelme volt...mindenesetre a nagy riogatásokkal ellentétben akinek "csak sz@ros" DX10 karira futotta elég jól elvan vele. Pedig már tavasszal azzal rigattak mindenkit itt PH-n jópáran, hogy majd jön a nagy DX10.1 láz, és ki lehet dobni a "csicska 8800GT"-ket, mert el se fog indulni rajta a játék. Hol van ez most? Sehol, és nem is lesz. Lényegében teljesen fölösleges. A DX11 (feltételezem) mindent tudni fog, amit a DX10.1. Csak az a bibi, hogy mire jönnek azok a játékok, amik ebből profitálni is tudnak szépen, addigra már kint lesz a DX11, tehát semmi szükség nem volt a 10.1-re, mert mire "használatba" lehetne venni, addigra lesz újabb, ami tud mindent, amit amit az, illetve (feltételezem) még többet. Ilyen értelemben járt el felette az idő. Vagyis egyszerűen "átlépünk" rajata. Nem lesz DX10.1-es korszak. Volt hosszú DX9, van valami DX10 és utána jön majd a DX11.
De lehet én gondolom rosszul, ez szubjektív vélemény. És nem én vagyok a komoly jós, hanem az Ati PH-s helytartói, akik már év elején temették azokat az nV karikat, amik még így, 1 év után is szépen muzsikálnak a mai játékokban is, és nincs bennük DX10.1. Hogy lehet ez? Úgy, hogy senki nem foglalkozik ezzel, kiváltképp nem a játéktervezők. Az ő véleményük pedig ebben a műfajban, hogy is mondjam...mérvadó!
-
TazLeacher
nagyúr
Miért? AC-ben volt? Nem, mint ezt többen le is írták. Nem lehet látni semmit. A különbség mivolta minössze az általad említett "Ati-nV más képet ad" dolog volt, ami minössze más, de nem szebb. De kíváncsi vagyok szebb lesz-e, hátha igazad lesz. Júniustól úgyis jönnek a DX11-es karik, úgyhogy szerintem ez a DX 10.1 elég halott dolog. Ha jól logikázom, akkor a DX11-es karikkal simán fognak menni a DX10.1-es gamek...így lényegében beigazolódott, amit már többször jósoltam. Mire lesz bármi értelme a DX10.1-nek, addigra már eljár felette az idő...
-
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
keszegduda #7329 üzenetére
Nagyon félreértettél valamit. Azon akadtam ki, hogy olyan dologról mondasz véleményt, amiről elképzelésed van maximum de tapasztalatod 0. Simán lesz@roztad a Visát, és játékra alkalmatlannak tituláltad, amikor amximum mások (értelmes) hsz-ére hagyatkoztál...ezzel csak az a baj, hogy az ilyen jellegű "tapasztalat" ragadós sajnos...
Abban viszont igazad van, hogy olyan, mint az ovi...láttál már olyan embert, aki beszélt már olyan valakivel aki hallott már olyanról, aki használt Vistát. Ez alapján véleményt alkotni tényleg olyan, mint az oviban. És igen, nem ide való, de remélem más kérdésekben nem így alkotsz véleményt...LEZÁRVA!
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
keszegduda #7307 üzenetére
Tisztázzuk először is: eddig 1 db GTS-el használtam és C2D 3,6Ghz-el, és teljesen jól működött. Ha jól látom hasonló géped van...
Te mennyit használtál Vistát? Mert én hosszú évekig Xp-t, és amikor váltottam akkor E4300-asom volt alap órajelen és 8600GT-m. Azóta használom, és teljesen jól működik. Annyira birom, hogy direkt lehet szídni valamit. Zabálja a memót...
Soha az életben nem volt még 2 Gb-nál több ram a gépemben és egész jól elvagyok vele.
Játékra használhatatlan? Érdekes, akkor én biztos nagy másus vagyok. Ja, és finomhangolás? Lehet én vagyok a hülye, de én nem piszkálom az OPrendszert. Minden simán megy rajta...
Az meg, hogy mutassak olyan dolgot, amit Vistán lehet, Xp-n meg nem...ebből a szempontból tökmind1, hogy van-e ilyen dolog. Vagy ha nincs (tehát ugyan olyan állításod szerint), akkor azért sz@r mert nem tud olyat, mint az XP nem?sokan panaszkodnak a fórumban, hogy nem olyan gyors mint az XP sőt sokan visszatértek...
Ez aztán a komoly indok. Erre meg azt tudom mondani, hogy sokan meg itt a fórumon is használják. Csak azért mert én nem írom be mindenhova, hogy nekem semmi bajom vele, ez kicsit kevésbé feltűnő, mint az az X ember, aki mindenhol elhordja minden sz@rnak.
Egy dolgot biztos tudok a Vistával csinálni, amit Te az XP-ddel nem. 180Gb-os particióra 16 perc alatt komplett rendszert telepíteni...
MOD: OFF
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
keszegduda #7302 üzenetére
Komolyan mondom...mi bajod van a Vistával? Több, mint 1 éve azt használom, játszom rajta, netezek, ez-az, amaz, mint bárki más, és soha nem volt vele bajom...leírnád pontosan, hogy mi vele a problémád, ami miatt ki kell dobni a kukába?
-
TazLeacher
nagyúr
Minden GTX karira 2 db 6 tűs tápcsati kell, vagy a 260-as megelégszik 1 db-al is?
-
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
Dark KillerX #7185 üzenetére
New in Version 178.24:
Adds support for newly-released GeForce 9-series motherboard GPUs.
Includes several application compatibility fixes. Please read the release documentation for more details.Hogy őszinte legyek, ennyi újítás nekem még egy újraindítást sem ér meg...
-
TazLeacher
nagyúr
legalább olyan lesz egy hd4870 mint 2 9800gtx sli-ben, de inkább egy gx2, lehet még annál is gyorsabb...
Ez most nem teljesen tiszta:
Ha legalább olyan gyors lesz, mint egy 9800GTX SLI, akkor evidens, hogy jobb lesz, mint egy 9800GX2, mivel már egy 8800GTS SLI is veri a GX2-t... -
TazLeacher
nagyúr
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
Alvin_ti4200 #397 üzenetére
Ha a véleményed alá tudnád támasztani ennél egy kicsit erősebb lábon álló érvekkel, az lehet hatásossabb lenne.
-
TazLeacher
nagyúr
Nagy tévedés. A konzol-pc dolog már eldölt. A konzol piac az ami haldoklik, csak még nem látszik, erről már máshol is kifejtettem a véleményem.
10 éve még volt konzol, ma már egyre kevésbé.
Régen mi volt a konzol? Rádugtad a TV-re, be a kazettát, majd nyomtad a game-et. Ma meg mi megy? Vedd meg a konzolt. Kell hozzá egér? Vehetsz. Kell billentyű? Vehetsz. Bizonyos konzolokra telepíteni kell. Filmet nézhetsz rajta, zenét hallgathatsz, játszhatsz neten. Belerakunk egy OPrendszert, kap egy DVD-írót és szövegszerkesztőt, és kész a PC. 1-2 éven belül ezek belekerülnek úgyis, mert miért ne. És akkor ott fogunk tartan, hogy az olyan PC-t fogjuk konzolnak hívni, amibe nem lehet cserélni az alkatrészeket. Miért van az, hogy mindenki a PC haláláról beszél, amikor a konzol évek óta azért küzd, hogy minél inkább "pcsedjen"? (ez a szót én találtam ki, ugye, milyen király?)
Ez miért jó a játékfejlesztőknek? Mert nincs vita, hogy milyen gépen megy, nem megy. Ha holnaptól azt mondanák, hogy 1 féle processzor, 1 féle VGA, csak 2 GB ram, és adott alaplapot lehet venni, ugyan ilyen rohadt könnyű lenne PC-re is fejleszteni. Csak szerintem pont ez a szép e PC-ben. Nekem ez tetszik, neked az, és ezt veszem, mert ezzel jobban megy X játék, Te azt veszed, mert neked az Y a fontos. Én szeretem "piszkálni" a gépet, mind csavarhúzóval, mind egérrel. Én élvezem. Konzoloztam én is, de valahogy van egy feelingje leülni a gép elé...
-
TazLeacher
nagyúr
Annyira birom ezeket a jóslásokat. Sokkal nagyobb tömegeket fog vonzzani az R700, mint a GT200.
Egy kis történelem, természetesen nem szó szerint idézve:
"Hamarosan itt a Radeon 29xx-as széria, ami méltó ellenfele lehet a 8800GTX-nek..."
"Az új, 38xx szériás Radeonok komoly technikai ujításokat tartogatnak, amivel felvehetik a versenyt az Nvidai csúcskategóriás kártyáival"
"Az R700 technikailag jóaval fejletteb lesz, egy 48xx-es Radeon méltó ellenfelel lehet a GT200-as szériás videókártyáknak"
Nem érez senki hasonlóságot?
Ezek a kedvenc mondataim továbbá:
"Ha majd lesz igazi DirectX10, akkor egy 2900-as Radeon majd kenterbe veri a Te GTX-edet"
"Amikor majd én vígan játszom a 3800-as karimmal, Te majd kidobhatod a GT-det az ablakon"
"Ha majd jönnek az új 4000-es radeonok, majd mindenki rájön, hogy semmire se jó az nV parasztvakítása"
Milyen furcsa, hogy mindegyik mondat feltételes módú, és eddig egy se jött be...ennyi. Nekem bizonyíték kell, és nem feltételezések. Ha holnap áramszedőm lesz, én leszek a villamos...
Mod.: ja, és mire jó a gyorsabb AA, amikor 1 éevn belül olyan kártyák lesznek, amik szőrőstől bőröstől megeszik a játékokat. Negyen évente jön ki új széria mindkét oldalon, 2-3 szoros teljesítménynövekedéssel, amikor a játékok gépigénye ennél jóval kisebb mértékben növekszik. Előbb-utóbb úgyis az leszm, hogy a VGA megelőzi a játékipart, és csak az extrém felbontásokhoz kell majd állandóan új konfig...
-
TazLeacher
nagyúr
Miért, nem felesleges a DX10.1?
Mi az amitől akkora nagy durranás lenne?
Semmi. Egy olyan dolog, ami semmi újat nem hoz, de csak az Ati kártyák tudják. Ez aztán a komoly fejlődés. Mindenki arra van ráizgulva, hogy az új nV karikba nincs 10.1. Azt eddig viszont senki nem tudta megmondani, hogy mitől jobb, mint a sima 10.0. Az Assasin's Creed csúnyább lett a patch után? Nem. Akkor ez nem "butítás", hanem mindössze egy kompatibilitási helyreállítás.
-
TazLeacher
nagyúr
-
TazLeacher
nagyúr
Hogy egy aláírást idézzek a PH!-ról: a konfigodat aláírásba írni olyan, mintha kiakasztanád a mobilodat a nyakadba. Nem biztos, hogy pont így volt, max keresd meg, hogy kié.
Azt a CPU+VGA+monitor összeállítást én is várnám, amin Te végignyomtad FULL HD-ben a Crysis-t...vagyis végig lehet nyomni, max egy kicsit lassabban, mint a többiek. Az én gépem is elbírná, csak azt már úgy hívják, hogy képregény...
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
Bundás22 #109 üzenetére
Köszönöm, hogy megmutattad, hogyan illik "beszélni", itt a PH!-n, de ha megengeded nekem a szabadságot, én nem a Te stílusodat használnám a továbbiakban sem, inkább maradnék a sajátomnál. Idézd légyszíves bármelyik hsz-emből azokat a szavakat, amivel bunkó voltam. Én idézek egy-két szót a Te hsz-edből:
"bunkó, arrogáns, lekezelő, kis hülye"
A másik, hogy hozzád a kutya se szólt, elolvastam pár hsz-ed, és eddig se voltál szimpatikus, de mostmár végképp van rólad egy véleményem. És, hogy ne érezd, hogy ezt magamra veszem, itt egy hsz-ed része, amit nem nekem címeztél, az én hsz-em elött született, és itt is kiütközik kellemes stílusod:
"krájszisz-t miért nem tudják kiadni a konzolokon?
használd az agyadat"Örülök, hogy ismét kedves voltál valakivel.
És csak a Te kedvedért. Nem fogok bocsánatot kérni olyanért, amit jogosnak éreztem (és továbbra is annak érzem). Nem hiszem, hogy egy szóval is lehülyzéztem, becsméreltem, vagy bármilyen formában megaláztam volna a hsz íróját. A véleményéről alkottam véleményt. Ennyi.
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
Andras828 #98 üzenetére
Ismét leírom, hogy a 9800 nagyon rossz példa volt, mert ugyan arra a grafikus chipre épül, mint a 8-asok, ergo elég nehéz lett volna komoly technikai áttörést elérni vele. (Lehetett volna, csak nem olyan evidens). Ezt a legtöbben előre megmondták.
Nem mondtam, hogy ne kritizáld, csak ne másról beszélj, mert azt mondod, hogy minek egy ilyen kártya. Ha neked nem kell, akkor nem veszed meg. Senki nem tart pisztolyt a fejedhez, hogy meg kell venni.
Egy 8600GT-t hasonlítasz, egy még meg nem jelent csúcskategóriás kártyához, ami előre láthatólag kb. 10-szer annyiba fog kerülni, mint az említett 86GT. Ismét leírom, hogy feltehetőleg azok, akik ilyen kártyát készülnek venni, feltehetőleg nem 1280-ba játszanak (ahogy Te írtad, van pénzük), mert feltételezem arról, aki 150+K-t ad egy VGA-ért, az nem 1024/1280-ban játszik. Szóval ismét ott vagyunk, hogy olyan emberek veszik, akiknek:
A. Van pénze rá, és van pénze monitorra is.
B. Nem kis felbontásban játszanak
C. Éppen ezért nem alternatíva nekik egy 86GT.Ez kb. olyan, mintha azt mondanád, hogy minek ad ki a Subaru megint egy új Imprezzát, amikor a Trabant-tal is el lehet menni A-ból B-be, tehát ugyan azt tudja. Ez igaz, csak lehet, hogy akinek van pénze Imprezzát venni, az nem ugyan arra az élményre vágyik, mint aki Trabanttal utazgat. Nem pejoratív értelemben, ezek szerint neked nincs pénzed (vagy van, csak nem erre költöd) ilyen kártyára, tehát nem Te vagy a célközönség. Miért kell bejönni egy olyan Topic-ba, ahol a fő téma egy 100-200K közötti csúcskártya, és leszólni, mert "a 86GT is visz mindent"? Szerinted adott eseten egy ilyen hozzászólás kinek változtatja meg a véleményét.. Vannak, akik úgy gondolják, hogy megveszik - ők nem hiszem, hogy ettől úgy fogják gondolni, hogy jó helyette egy 86GT - és vannak akik nem fogják - ők meg feltehetőleg ezelőtt sem gondolkoztak rajta. Szóval egy új szériának igen is van létjogosúltsága. Az már más kérdés, hogy megjelenés után, az eredményeket látva kinek mi lesz a véleménye rőla. Akkor majd lehet olyan véleményt alkotni, hogy ez ugyan annyit tud, mint XY kártya, és az X ezer forinttal olcsóbb. De azt kijelenteni, hogy nincs piaca egy újabb csúcskategóriának, badarság. Ennyi erővel egy P3+9200-ason is lehet mindent csinálni, max nem olyan szép, és nem olyan gyors. De nincs mindenkinek pénze állandóan gépet venni, tehát bőven elég egy olyan gép, minek ide 2 magos proci, meg 86GT? Te azt írtad, hogy a tieden minden megy, ami egy ilyen kártyán megy, kivéve a Crysist. Én meg azt írom, hogy a fenteb leírt gépen is megy minden, kivéve 1-2 dolgot, tehát tök fölösleges volt 86GT-t venned.
Nem hiszem, hogy lenne PH!-s pályafututásom, de ha van is, annak nincs köze az említett hsz-hez, a magánéletben elért (vagy általad vélt vagy nem vélt) eredményeimnek meg végképp nincs. Úgy, ahogy Te kikérted magadnak, hogy miért ne alkothatnál véleményt, úgy én is kikérem magamnak a véleményalkotás szabadságát az olyan hsz-ekrő, melyek egy csúcskategórás VGA-t egy 86GT-hez hasonlítanak, és ez alapján kívánják a létjogosúltságát meghetározni.
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
Andras828 #92 üzenetére
Lehet, hogy nem mindenki 1024-be játszik?
Megnézném, hogy a "csutka mezei 86GT" mint művel 1680-ba élsimítással, vagy mondjuk 1920-ba? Komolyan, hogy valaki ilyen korlátolt legyen. Játszál akkor az 86GT-den, és ne irogass ide. A másik, meg, hogy mi köze a 9800-nak a GT200-hoz?
-
TazLeacher
nagyúr
Az ennyiért nem annyira olcsó. Azt írják, hogy a GTS lesz olyan 300-400$. Amire ideér az 300-400€. Ami azt jelenti, hogy 78-104.000 Ft. És ez csak a GTS. Akkor a GTX olyan 150K körül lesz belőve. Ha tényleg megjelenik nyáron, akkor ősszel beruázok az egyikre, addigra egy 20% körüli árcsökkenés már várható. Annyiért már jó lesz.
Szerintm módosítani kéne a topic nevét. Ami egyelőre biztosnak tűnik az GTS és a GTX. GT-ről és GX2-ről szó sincs, a GTS meg benne sincs a nevében.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Samsung S25 Ultra 256GB Csak kipróbált!! Jótállás: 2028.06.19.-ig
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest