- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
Új hozzászólás Aktív témák
-
pisti88+
senior tag
válasz
rb26dett #16617 üzenetére
Joltetted hogy megvetted, később építgetheted a rendszert köré... Hogy hány %-ban hajtja majd ki, ez fogos kérdés nagyon saccra mondom neked, mert pontos számot szerintem ember nemtud neked mondani de ugy 60-65%ban talán! Ha esetleg a baráti körödben van egy erősebb proci, vagy gép akkor mindenképpen hasonlítsátok össze otthol mit megy meg a havernál, nemkizárt hogy megdöbbentő lesz a külömbség
ez a 60-65% lehet kevésnek tünik, de ha azt vesszük figyelembe hogy no tuning, és minden alapon megy a gép teljesen reális! (akadni igy sem fognak a gamek) Arra viszont szeretném még felhívni a figyelmedet hogy ez a kari már szereti ha kap áramot, elég éhes tud lenni főleg huzibálva, ne hagyd figyelmen kívül a tápot mint olyat, legyen legalább egy 500-as(márkás), és mivel 2*6pines tápcsatija van a karinak kell legyen rajta szabad táp is(hacsak nem gyárilag pce tápkábellel szerelt)
-
pisti88+
senior tag
válasz
rb26dett #16615 üzenetére
Combosabb kell az alaporejeles kihajtáshoz véleményem szerint, vagy egy huzott E8400... Nemkell félni a tuningtol, nem bánt az, ha nemvagy nagy tuningos azt ajánlom fesz emelés nélkül probálgasd a legtöbbet kihozni belőle, azzal nem megy tönkre nemkell félned stb stb stb... Észlelni fogod a 260-as erejét amugy most is, de értékes FPS-től esel el az alacsony orajel, és az aránylag gyenge proci miatt
A te asrock lapodban egy mezei 7.1ch-es alaplapi hangkari dolgozik ami a VIA-tol származik, nem mondom hogy nem szol szépen, de ugyan igy szolna egy Asus,vagy egy Giga lapé is, hisz már mind HD-s, és 7.1-es -
pisti88+
senior tag
válasz
rb26dett #16613 üzenetére
Lapot cseréljél előbb, aztán jöhet majd a proci, de előbb az uj lapban teszteld ki a mostani procit ki tudja mi rejtőzik benne
De egyépként az E7300 nagyban elmarad az E8400-tól... Több chace , eleve magasabb orajel, és kiváló tuninglehetőségek jellemzik, emellet nem is melegedik tulságosan az E8400
De mondom előbb cseréld le azt az Asrockot valami másra, jo lapokat lehet itt venni ph-n a legtöbb ki van tesztelve, és korrektül megy
Arra a kérdésre pedig hogy kihajtod e a mostani procival a karit egyértelmű nem a válasz, főleg nem alap órajelen -
pisti88+
senior tag
Ahogy Henk is mondja a tuning mindíg szerencse dolga lehet hogy pl egy Galaxy fogja porba alázni a másik fél Evga cuccát, vagy fordítva vagy jön egy xFx és hülyére veri mindkettőt, sajna nemlátunk a karik "lelkébe" mert ha tudnánk mit mennek tolongás, és verekedés lenne a legjobb cuccért
-
pisti88+
senior tag
válasz
Cyberpunk #16600 üzenetére
Magadnak is belőheted nagy általánosságban a dolgokat a manage 3D settings-ben, itt azt állítol amit szeretnél, köthetsz kompromisszumokat, mit kapcsolsz be vagy ki, kevesen tudják de nemcsak gamek alatt lehet szűréseket tenni a karikra, itt tudod beállítani mikor milyen legyen stb... Örülök hogy segítettem
-
pisti88+
senior tag
válasz
rb26dett #16596 üzenetére
Én is használtam 260-as-t 1280-on, semmi gondom problémám nemvolt vele minden feküdt neki...(Crysis, warheadet is teljesen szépen kitoltam vele, igaz csak 2*es szűréssel...de ezeket haggyuk is nem gépnek valo gamek, szarul irták meg őket) ergó jó választás, alacsony összegért vehetel már, és akár oc-st is választhatol, nekem xfx volt xXx edition jol ment alapon is és huzva is egyaránt!
-
pisti88+
senior tag
válasz
Cyberpunk #16590 üzenetére
Az Nvidia settingsben állitasd a kis forgó Nvidiajelnél performacra a csuszkát, igy elviekben több fps-t érhetel el igaz kicsit csunyul az elsimítás, és a többi sallang!
rb26dett: Vegyél E-vga-t 10 év garikat is bevállalnak(persze kinél marad addig a cucc), de azt is hozzá kell tegyem elégge borsos áron tolják -
pisti88+
senior tag
válasz
boogie84 #5643 üzenetére
Változó szerintem 1680-ban már muszály lesz kompromisszumot kötni, de a 280-al is SZVSZ ugy 15-20%van a 2 kari közt ami elég több fps-re de azért csodát ott sem kell várni, aki mindenben fullozni akar annak még mindíg aszondom vegyen 2 magosat, és valószínű sokan azt is fogják tenni ha lejjebb megy!!!
Ezzel együtt állítom hogy a 260-as az egy nagyon jol összerakott, és nagy tuningpotenciállal rendelkező kártya, nem érdemes leírni az hogy hogy fut rajta a game csak akkor derül ki ha megjelenik és felrakjuk!
Egyépként én jelenleg a warheadot nem csúcs hanem játékos beállításon jáccom 8*qval igy volt olyan 30-35fps, de ahogy oda-oda pillantottam néha leesett ez 28fele is... Csúcs beállításhoz maximum 2*-es szűrést javallok mert az már magában gyönyörű,és eszi a rendszert! Viszont játékos beállításon 4*esen megszűrve valóban 50-60fps-t el lehet érni!!!
Itt is kinak a pap, kinek a papné, mindenki ugy jáccik olyan beállításokkal ahogy akar! -
pisti88+
senior tag
válasz
G Bedtime St #5594 üzenetére
Ilyenről sem hallottam még, szerintem te vagy az első a topikban aki ilyet csinál
-
pisti88+
senior tag
válasz
szucsinka #5577 üzenetére
Egyálltalán nem áll vissza? egyszer belőtted neki az értékeket és azon megy?
Ha igen szerintem eszközölj egy resatrtot akkor a kari biosában meghatározott órajeleken kell indulnia a cuccnak!
gr.bence: konfigföggő, de szerintem vinnie kell max nem 50fps-el hanem 30-al( bár a 16*Q nagyon killer tud lenni) -
pisti88+
senior tag
-
pisti88+
senior tag
válasz
Beowulf_78 #5512 üzenetére
Tudod mi sem arra mentünk hogy elsők legyünk... Csak végigtoltuk, mellesleg úgy visszük (vittük) ahogy akarjuk, és az magán probléma hogy te full nehézségen tolod, jáccani akartunk vele nem görcsölni hogy mindíg piros képernyő lesz az akarat vége.... És igen nagy kihívás volt ha tudni akarod, legalább akkora mint neked az hogy ne szolj be a HSZ-ra
-
pisti88+
senior tag
Crysis warhead végignyomva, jöhet a far cray 2 és a többiek
-
pisti88+
senior tag
válasz
Beowulf_78 #5486 üzenetére
Ugyvan nálam csak ugy engedi a cuccost, de egy kicsit lejjeb vettem a gammást, és a kontrasztot és máris csodálatos a kép...!
-
pisti88+
senior tag
válasz
Beowulf_78 #5433 üzenetére
Nem én irtam engem nem érint sosem mondtam hogy odaverem a tiedet, nem is mondhatom, mert nemtom hogyan megy csak tesztekből, de kár erre szót pazarolni, nyomassuk a blúzt, és aludjon jol mindenki!!!!
-
pisti88+
senior tag
válasz
Beowulf_78 #5430 üzenetére
Okés fater nyugalom, ne háborogjá nemvagy te tenger...
-
pisti88+
senior tag
Egy kis Crysis gpu bench... Érdemes megfigyelni a 260-as órajeleit, az én djágaságom
:xFx gtx 260 xxx
-
pisti88+
senior tag
Rakjátok ujra gyereke(Lara te mégse majd ha megjön az uj lap...) de te addig Henk ha megnéznéd hogy utánna megy e arra szerintem sokan kiváncsiak lennénk!!!!
-
pisti88+
senior tag
Pont jó embernek írtál ilyenem van XXX edition
!!! Amugy a 700re huzzák egyesekről annyit hogy én 760-ra is huztam már gond nélkül
, és szerintem igen el lehet érni vele egy alap 280 szintet(szerintem)
De ha nem verné meg akkor is ugrik akkorát a teljesítmény mint egy bolha a testméretéhez képest!!!
Oszikám nyugi játékok alatt elérünk egy alap 280-as szintet!!!
a shadert 1500ig néztem -
pisti88+
senior tag
Nyugalom emberek, elégnek elég, de az tényleg melegedik, + ha főhősünk ilyet akar hagy vegyen ilyet
-
pisti88+
senior tag
Nekem xFx van xxx edition... Hogy miért: gyári tuningban kimagasló, user tuningban 750/1500/2500ig jutottam vele
Schwartz: 65 fok terhelve grid alatt 67 fok körül van Crysis alatt, és hogy hogy 70%os ventisebességgelJah és möködik az órajelállítás, nekem csak akkor kapcsol nagyobb teljesítményre ha olyan alkalmazást indítok egyépként nyugiban van! Jah azt még leírom hogy én 60%ra lőttem be a gyári ventijét win indításkor és igy most hogy hüvösebb van 40, nagyon max 45 fok a akri 2D-ben
-
pisti88+
senior tag
válasz
Kolondrum #5159 üzenetére
Érdemes, én is 8800gtx-ről váltottam a mostanira(profil)... Crysis 16*q és meg sem nyikkan 8800gtx 2*-es szűrés volt a plafon, melegedésben sem melegedik sehova 65fokos a kari terhelve, és visszaveszi az órajeleket 2D-ben nem is kicsit...(energiatakarékos) Szerény becslésem szerint egy jó 40% van a 260-as javára
-
pisti88+
senior tag
válasz
Beowulf_78 #5134 üzenetére
Ezt sem tudtam, de ezzel együtt én sem kapcsoltam be sosem...
Szexi az uj E.T fejed -
pisti88+
senior tag
válasz
Beowulf_78 #5128 üzenetére
Képekről, meg trailerről jól néz ki a game, de ha szar a játékmenet, vagy a grafika tényleg nem ér sokat
-
pisti88+
senior tag
válasz
Beowulf_78 #5121 üzenetére
Én maradok egyenlőre a 260-nál most egy Gigabyte aurora 570es fogta meg a fantáziám
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- Nintendo Switch 2
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Napelem
- Synology NAS
- További aktív témák...
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- BESZÁMÍTÁS!Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 256GB 5G tablet extra tokkal garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest