- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- MIUI / HyperOS topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
ddekany
veterán
Én azt mondtam, hogy ameddig nem lesz valami emberi feletti intelligencia, addig kell valamiféle senior developer, aki terelgeti az AI-t, kb. mint most a többi kevésbé jó programozót. Valaki úgy mondta itt, hogy kódolás VS programozás, és ebből a kódolás amit az AI csinálna. (Amúgy rohadjon meg, én akarok kódolni, és beszélgessen ő az ügyfelekkel, meg terelgessen ő másokat... pont szórakoztatóbb részét akarja lenyúlni a munkának.) És én hozzátettem, hogy az AI által írt kód code review-je is valószínűleg erősen AI-val támogatott lesz (egy másik AI modellel talán, aki belekötésben jó). Végső soron ez jóval kevesebb programozót jelenthet azonos mennyiségű munka elvégzésére.
És egyben tűnődök, hogy ha a kezdő programozó nem kell majd, akkor hogyan fog valaki eljutni magasabb szintre, amire már lenne igény. Lehetséges kitartással és érdeklődéssel, de "magától" kevesebb senior fog kitermelődni így.
Amúgy klasszikus biztonsági réseket szerintem pont nem fog általában írni egy AI. Pl. SQL injection-t elkerülni elég egyszerű, csak sok programozót valahogy elkerült a téma. Programkód generáló AI-nál ennek a ténynek a megmutatása nem felejtődik ki, és onnantól az összes "kópiája" tudja.
-
ViZion
félisten
Majd ha az egészségügy (AI háziorvos, kórtörténet, stb... itt nagy haszna lenne amúgy), energia hálózat, stb.... is AI felügyelet alá kerül.... És olyan SW lesz, amit AI és egy 2 hete erre a pályázatra alakult 2 fős cég rak össze...
Nah, utána lesz majd fejvesztve kapkodás, kartonok lapozgatása. Most még semmi pánik, nem lehet baj
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL Latitude 5520 Intel Core I7-1185G7, 32 GB, 512 SSD MAGYAR VILÁGÍTÓS BILLENTYŰZET!
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Samsung 990 EVO Plus 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4/5.0 x2 - Új - Eladó!
- Gamer Asztali Számítógép Eladó i5, GTX 1050, SSD + HDD!
- Asus Vivobook 15 X1504ZA-BQ1420 2 hónapos GARIS!
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest