Hirdetés
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ddekany
nagyúr
Én azt mondtam, hogy ameddig nem lesz valami emberi feletti intelligencia, addig kell valamiféle senior developer, aki terelgeti az AI-t, kb. mint most a többi kevésbé jó programozót. Valaki úgy mondta itt, hogy kódolás VS programozás, és ebből a kódolás amit az AI csinálna. (Amúgy rohadjon meg, én akarok kódolni, és beszélgessen ő az ügyfelekkel, meg terelgessen ő másokat... pont szórakoztatóbb részét akarja lenyúlni a munkának.) És én hozzátettem, hogy az AI által írt kód code review-je is valószínűleg erősen AI-val támogatott lesz (egy másik AI modellel talán, aki belekötésben jó). Végső soron ez jóval kevesebb programozót jelenthet azonos mennyiségű munka elvégzésére.
És egyben tűnődök, hogy ha a kezdő programozó nem kell majd, akkor hogyan fog valaki eljutni magasabb szintre, amire már lenne igény. Lehetséges kitartással és érdeklődéssel, de "magától" kevesebb senior fog kitermelődni így.
Amúgy klasszikus biztonsági réseket szerintem pont nem fog általában írni egy AI. Pl. SQL injection-t elkerülni elég egyszerű, csak sok programozót valahogy elkerült a téma. Programkód generáló AI-nál ennek a ténynek a megmutatása nem felejtődik ki, és onnantól az összes "kópiája" tudja.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen egeret válasszak?
- TCL LCD és LED TV-k
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen monitort vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Jövő év elején végre befut a Cairn című hegymászós játék
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 G2i - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Apple iPhone 15 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest