Új hozzászólás Aktív témák
-
GG888
senior tag
Nincs valami olyan progija az Atinak, mint az nVidiának a nibitor nevű biosíró progi, azt már használtam és tök jó cucc sztem.
Üdv -
GG888
senior tag
gen, ezt azért tudom, most például egészen érdekes dolgokat csinált....felmentem a pontosido.hu-ra, hogy beállítsam értelem szerűen a pontos időt, nyomom, hogy alkalmaz, vidkari felpörög, gép rastart........ezeknek úgy tudok örülni, ilyen kor megint egy bő óra, mire istenesen beindulnak a letöltőprogik
-
GG888
senior tag
Sziasztok,
ha valami VGA-igényesebb alkalmazást futtatok, szinte egy percen belül kifagy, ha visszatér a kép, akkor vagy az ati ccc vpu recovere fogad, ha nem, akkor pedig újraindul a gép.
A probléma VGA-bios frissítés után történt, amit egy bizonyos ATI Winflash nevű progival csináltam.
Túlzott magabiztosságom jeleként nem csináltam backup fájlt. Így most b@szom a rezet.
Kérlek titeket, aki tud, az valahonnan segítsen eredeti bios fájl-t keríteni, a HIS-nek már írtam ezügyben, de még nem válaszoltak.
A kártya pontos típusa:
HIS RADEON X1950PRO ICEQ3 TURBO VIVO EDITION, 256MB, PLATINUM PACK
Előre is köszönök minden segítséget
Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Óvodások homokozója
- Medence topik
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ubiquiti hálózati eszközök
- További aktív témák...
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest