- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- One mobilszolgáltatások
- Honor 400 Pro - gép a képben
Új hozzászólás Aktív témák
-
barnam_
nagyúr
Google-val annyit derítettem ki, hogy ez általában akkor fordul elő, mikor nv-ről ati-ra vált valaki. Előfordulhat hogy azért nem megy fel az Ati driver, mert az IGP driveréből maradt a gépen.
Az eredeti bios-t visszaraktad?
szerk.: a sok driver telepítés miatt én újratelepíteném az OS-t, és ha még mindig bugos, akkor dos alól még1x megpróbálni visszarakni a v-bios-t.
monstre: itt egy leírás hogyan tudsz dos-ból frissíteni, én nem ajánlom hogy win-ből frissíts... (lásd feljebb)
nem muszáj win98 indítólemez, google-val lehet találni más boot iso-t is. -
barnam_
nagyúr
Ha valami rosszul sült el bios flash közben, és ezért nem lett jó, elképzelhető hogy hülyeségeket ír ki az Everest. Velem előfordult már hogy 128 bites kártyára 256-ot írt, meg ddr1 ramra ddr2-t
Az lenne a legbiztosabb, ha dos-ból frissítenéd a bios-t, mert a sok drivel telepítés, és egyéb babrálás bezavarhat
Dos-ból sokkal biztonságosabb, mert hacsak nem megy el az áram, gond nélkül lezajlik a frissítés (mivel nincs semmi ami megzavarná).
-
djepyn
csendes tag
na jó,befejezem a hülyeségeimet
GigaByte VGA@BIOS flesselő program elérte célját,gyári BIOS és ezzel együtt a default VGA paraméterek visszakönyörögve,foglalkozás elérte célját...(hőmérséklet lecsusszant 38-40C°-ra,és az ATI DD+Catalyst CC is zabálja végre az erőforrást
Tanulság:Ha ne tudsz úszni,ne mássz fára,mert elüt a villamos
Komolyra forditva:amatőrök(én...) ,12 évesek(akikre ez ráillik)NE játszanak a Video-BIOS-val,inkább vegyenek egy FPS game-et és azzal.
Mégegyszer köszi a segitséget Aggregátor,további szép estét!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASRock Radeon Challenger Pro RX 6700 XT 12GB OC Videokártya
- PowerColor RX 6700 XT 12GB GDDR6 Hellhound Eladó!
- Eladó ASUS Phoenix GTX 1660 OC 6GB (PH-GTX1660-O6G)
- ASUS ROG STRIX RTX 4070 Ti O12G 2026.10.24-ig alza garis.
- 3 hónapos Sapphire NITRO+ AMD Radeon RX 7900 XTX Vapor-X 24GB, még 33 hónap garanciával
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged