- OnePlus 15 - van plusz energia
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Megvan a Xiaomi 17 és 17 Ultra európai ára
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
Racecam
nagyúr
A Logout nem fórumtémák nyitására van, hanem az itt megjelent írások és blogbejegyzések topicjainak gyűjtőhelye.
Ezért a topicot bezártam. Légy szíves a kérdésedet a PH! fórumtopicjainak valamelyikében, javaslom, hogy az "Azonnali kérdések órája" topicban tedd fel. -
aloa
csendes tag
Sziasztok! A napokban kaptam egy emailt, benne egy ppt file-lal és egy untitled nevűvel. Ügyesen sikerült lementenem a vinyóra mindkettőt. Aztán a totalcommanderben láttam meg, hogy az untitled nevű nulla hosszúságú rejtett file. Próbáltam törölni, de a "a file nincs meg" üzenet kíséretében nem volt hajlandó. Próbáltam intézőben, legújabb totalcommanderrel is, de semmi. Ráengedtem az xp saját hibaellenőrzőjét, majd a j16tools-t, regsupreme-t (hátha
, de egyik sem tüntette el. Tudna valaki valami tippet adni, hogyan tüntethetném el?
Aktív témák
- Eladó Google pixel 8 8/256
- Apple iPhone 15 Plus 128GB Black használt szép állapot 90% akku 6 hónap garancia
- Microsoft Surface PRO 10 (Ultra 7 165U, 16GB RAM, 1TB SSD, garanciális, makulátlan)
- Getac F110 G5 Strapa tablet PC Windows11-el 11,6" i5-8365U, 16GB, 1TB M.2SSD, GPS, LAN, BT
- iPhone 11 64GB gyári független gyári akku 95%!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- Apple iPhone 7 32GB fekete független
- Sanyo akkutöltő + 2 használható akku
- Apple iPhone 12 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
, de egyik sem tüntette el. Tudna valaki valami tippet adni, hogyan tüntethetném el?