- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lord Zero
addikt
-
Lord Zero
addikt
majdnem tuti, h driver problem
a vga driver körmére sem ártana ránézni (először arra), de amúgy te is jól gondoltad:
''If you have a VIA chipset mother then go to www.viatech.com and download and install the latest 4 in 1 drivers for your motherboard. If you need help installing these motherboard drivers then contact your motherboard manufacturer.'' - az activision ajánlásával -
-
Huma
addikt
A sógorom vett egy gépet tegnap használtan, sajnos én nem voltam ott és nem próbálták ki rendesen, hogy pl a játékok rendesen futnak-e. Most pedig a Jedi Knight 2, szürke képernyőt ad indításkor, viszont hang az van. A wolfeinsten meg valami olyasimt ír ki hogy: null src (pontosan nem tudom, még hogy mit írt ki mivel telefonon hívott és nem tudtuk rendesen lebeszélni mivel már alig volt pénz a kártyáján.
Milyen hiba lehet?
Videokártya, driver, alaplap?
Please help!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- GIGABYTE GeForce RTX 4070 WINDFORCE OC V2 12GB GDDR6X 192bit
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Garanciális BIOSTAR GeForce RTX 3060 TI 8GB GDDR6
- Asus rog strix gtx 1060 6gb
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 6700XT 12GB Videokártya!
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus TUF 16 FA607PI - 16" 2,5K 165Hz - Ryzen 9 7845HX - 32GB - 1TB - RTX 4070 - Win11 - 1,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest