- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Apple Watch
- Macrodroid
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Darth_Revan #56 üzenetére
igy van
azt kihagytad,hogy minnel nagyobb marka,minnel dragabb valami annel tobb a baj veluk (pl autoknal meg foleg-szivo benzines vs turbos,sok elektronika stb 10x megbizhatobb egy szivo benzines)
apple antenna gates stb... no 3 g stb.. sarga kijelzok,hajlik stb van egy iphone-om 15 is ,mert a prot meg sem mertem venni,hogy hajlik perszegoogle pixelt hasznalok 99% ban mert az ios nekem hasznalhatatlan..csak megfogatdtam,hogy ha megszunik a notche akkor veszek egyet igaz teljesen nem szunt meg de kivancsi voltam ,hogy mennyit feljlodott mert az elso notchnal valtotttam vissza androidra mert regen az android instabil volt hat visszallaepes az uj iphone,printfinger olvaso-val sokkal jobb volt meg a fo gombbal a mostanit nem tudom hasznalni bar hozzateszem az androidba is 3 nacigacios gomb van bealllitva nekem -
LosBlancosRM
őstag
válasz
Darth_Revan #58 üzenetére
Én Tamás Zsolttal vagyok így. Mindent elvállal, az a jó neki ami éppen a kezében van, kövi videóban meg fikázza amit az előzőben még istenített. Kis túlzással persze. Régen követtem, de hiteltelen lett.
-
janeszgol
félisten
válasz
Darth_Revan #58 üzenetére
Ez már nem így van. Régen ezt csinálta a VR, de 1-1.5 éve teljesen megváltoztatták a hardveres szekciót. Más szemlélettel dolgoznak.
Tech2 Lacit szerintem meg nem lehet lefizetni. Értelme se lenne, pláne ma ennyi influenszer mellett (akiket azért fizetnek, hogy szépeket mondjanak).
-
LosBlancosRM
őstag
válasz
Darth_Revan #56 üzenetére
Nem fikázom, csak szerintem nem elsővonalas telefon, ennyi. Ettől még nem mondom, hogy szar. Elhiszem, hogy van akinek ezek a specifikációk jók, elegek, de objektíven nem lesz elsővonalas telefon. Inkább a túlzott ajnározása fura.
Én nagyon ritkán játszok telefonon, akkor is állított játékkal, amit lehet egy kézzel. Videót meg a lyukassal is lehet ugyanúgy nézni, mint ezen, mert a mostani képarányoknál vagy kisebb a kép, mint a kijelző, vagy nyújtott lesz.
Mindenkinek más a preferenciája. Nekem fontosabb a kamera, kijelző, gari, update, mint az UDC(pedig már régóta várok rá).
Ezért se irtam volna a cikkhez, mert nem én vagyok a cèlközönség, de bevonzott, hogy Tech2 Laci szerint a kijelzőn érződik az olcsósítás, itt meg jobb értékelést kapott, mint az S23U.
-
LosBlancosRM
őstag
válasz
Darth_Revan #47 üzenetére
Dzsunka honlapon keresztül megvásárolt telefon garija nem egyenlő az itthoni 3 évvel. Nekem még sose ültek rajta, néhány nap alatt megcsinálták a telefonjaimat.
Tudom, hogy a ZTE gyártja, pont ez a baj. Olvass utána, ha nem tudod, hogy miért kétes.
Update azért már önmagában is elég, hogy ne legyen élvonalas. 220 igen, kijátszva a hatóságokat.
Kijelző minőségnél nem azt értettem, hogy meghibásodik e, de azt le is írtam. Attól mert neked nem kell az előlapi kamera, attól még másnak kellhet. Szerintem a kijelző alatti amúgy is drágább megoldás, mint a pötty. Cserébe rosszabb a minősége.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Revolut
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- BestBuy topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Jóárasított AI PC-ket szeretne látni az AMD
- Ford topik
- Samsung LCD és LED TV-k
- Nintendo Switch 2
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- További aktív témák...
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX 80 PLUS Gold White Edition (90YE00A4-B0NA00) 3 év garancia 27% áfa
- KAMATMENTES Részletfizetés Alienware DELL monitor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest