- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Íme az új Android Auto!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
sh4d0w
félisten
Szvsz mondj le róla. Más: szerintem két dolgot keversz.
1. A másolás azért nem megy, mert nem vagy jogosult a fileokhoz való hozzáférésre és ezért bármilyen filekezelőt használsz Windows alatt, nem fog menni a dolog.
2. Ha mondjuk vmilyen UBCD vagy Linux alól le is tudnád másolni a fileokat, a tartalmuk akkor is titkosítva marad.
Nemrég egy unixos kolléga is beleszaladt ebbe, aztán jött, hogy szar a Windows... -
Cyberslider
őstag
Hmmm ja hát nem tudtam,hogy ilyen dógok vannak rajta,ezesetben add ide a winyót,mindent meg fogok próbálni
De a viccet féltretéve, ezt akkor kellett volna megtenned,amikor még a régi telepítés volt fenn! Sokan könnyedén bepipálják a titkosítást,de biztonsági mentést már nem készítenek. Ez nagy hiba volt!
Van rá ugye program,de őszintén az adatmentés valószínűsége nagyon csekély. Szerintem majdnemhogy lehetetlen. Megpróbálni meg lehet természetesen.
Biztos,hogy tényleg letitkosítottad? Nem csak a hozzáférést korlátoztad? Menj be az intézőbe,és pipáld ki az Eszközök - Mappa beállításai - Nézet-nél az egyszerü file megosztás használatát.
Utánna jobb egérgombal nézd meg az engedélyeket, mi van bejelölve.
Pl.:
1 SYSTEM
2 Felhasználók (xxxxxx\Felhasználók)
3 Rendszergazdák(xxxxxx\Rendszergazdák)
4 Létrehozótulajdonos
5 1-2-5-5156-789466133-455552111 ?
Pl. nincs-e ott az a hosszú szám? Vagy ilyesmi? Adj jogokat magadnak, speciális gombnál lehet valahol vmi örökölt engedélyek izé,fejből ezt én sem tudom, lényeg,próbáld meg saját tulajdonba venni. És akkor beenged.
De ha tényleg letitkosítottad,akkor lőttek azoknak a szép képeknek
Esetleg MS tud segíteni,ha haverod Bill Gates,de gyakorlatilag törölheted...
1 dolgot tehetsz: a mappát tartalmazó partícióról csinálsz egy ghost backuppot.. Az csinál 1db jóó nagy file-t. Ezt szépen elrakod,kiirod pl. valami cartridge-re ;))))) Legalábbis ne egy 100Ft-os DVD-re mert annak is annyi leszlol.
És majd 20 év múlva talán feltöröd.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Házimozi belépő szinten
- Plazma TV topic
- Windows 10
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest