- Kézbe fogták az ultravékony Z Fold7-et
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung topic
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
Új hozzászólás Aktív témák
-
yash
senior tag
Az az igazság, hogy kevés a pénzed ''jó'' noti témában nagyon, ez kb annyit jelent, hogy vagy régebbi kifutó, esetleg használt minőségi gépet tudsz venni, azokból is a leggyengébb fajtát. Hp, IBM és DELL gépeit érdemes nézegetned, ők az aduászok márkában (Sony is, de az qúvadága). Nem sok feétételt adtál meg, igy segitek: ha teheted, minél kissebbet vegyél (12 col tuti jó dolog), minél gagyibb integrált vidkarival (hosszú akkuidő), turiont vagy pentium M-es vagy Core-os procival (hosszú akkuidő, alacsony hőmérséklet), minél kevesebb kg (utazáshoz). Ha szereted a komoly külsejű gépeket, ime egy ajánlat:
[link]
képeket pedig a hp.com oldalán tudsz nézegetni róluk, csak írd be a keresőbe a keresett típust.
Ja igen... ezt egy HP fan írta
ui: ezen garantáltan fogsz tudni játszani jó pár játékkal, de quake4-re ne számits!
[Szerkesztve] -
yash
senior tag
Odasüssetek! Na csak nem mértem hülyeséget! Valaki azt mondta, hogy az ati x200m erősebb mint a gma 950, aztán láss csodát mégsenem! Én is a saját notebookvga.xls ünk alapján nem értettem, miért állitotta vki ezt... nos hát tévedett, de lehet, hogy én beszélek hülyeséget most, ugyanis ez a táblázat tök fals kamu, én ugyanis kimértem a gépem, és még csak hirböl sem ezek az eredméynek jöttek ki, mint a táblázat mutatja!
-
yash
senior tag
Bővíthetitek a táblázatot, mivel még nem is találtam benne intel GMA 95-es vidkaris gépet ugysem...
HPQ NC4400, 2Ghz Core Duo, 2G RAM, intel GMA950 (128MB vram), eredmények:
3dmark2001: 6248 pont
3dmark2003: 1543 pont
Tehét egy régebbi ATI-nak felel meg a radeon kategóriából, kb a 9000-esnek, vagy GF 5200 Go!
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kézbe fogták az ultravékony Z Fold7-et
- Óra topik
- E-roller topik
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5521 - i7 11850H/32GB/512GB SSD
- X1 Carbon 10th 14" 4K UHD+ IPS i7-1265U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Asus - TUF Gaming A15 - FA506NC-HN039
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 notebook - Ultra 5 135U16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics W11
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios 300 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 6GB WIN10
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition! OLVASS!
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E6510 - i5-560M I 4GB I 250GB I DVD I 15,6" HD+ I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest