- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Magisk
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
FIFTH
csendes tag
Sziasztok!
Vegul megvettem az xps1530 notit nVidia 8600M GT 256MB kartyaval!
VISZONT!
Az miert van hogy az oprendszer rendesen 8600M GT-nek ismeri fel, a BIOS-ban pedig az van hogy Nvidia NB8P-GS??? Most akkor ebben vegul 8600m GT kartya van vagy 8400m GS netalantan 8600M GS? Esetleg van olyan tesztelo progi amiben 100% meg lehet bizni es megmutatja milyen kartya van a gepben?Koszike
-
FIFTH
csendes tag
válasz
t72killer #3579 üzenetére
219e ft utana neztem, haat a hazajuttatas jo kerdes.
Pont most van kinn 2 hetre egy jobaratom, talan Ot meg tudom kerni hogy hozza haza, csak hat neki is van sajat notija es nem hiszem hogy felengednek vele 2 notit, bar nem tudom...lehet beszelek vele...ha megtudja oldani mar meg is vettem ezt -
FIFTH
csendes tag
válasz
Darth_Revan #3576 üzenetére
Na megneztem amit mondtal, bar en csak a hivatalos site-ot talaltam meg
Gateway PXMit ne mondjak szep darab! 1500$ nem is draga, csak az akarhogy szamolom 300e ft, annyim meg nincs sajna
-
FIFTH
csendes tag
válasz
Darth_Revan #3576 üzenetére
Koszonom szepen, akkor bizom az erodben, remelem velem lesz mikor megveszem.
Amugy nem 300e Ft vagz afolott veszem, hanem atszamitva 150e ft-ert. Szerintem igy akkor mar talalkozik ar az+minoseg is szepen ahogy emlitetted! Na egyensulyt hoztam az erobe? -
FIFTH
csendes tag
Jah es a dell oldalan ott van az `M` csak en feleljtettem le rola...
De akkor sincs kulonbseg ezek szerint a ketto kozott?
Szorozok tudom, csak nem keves penzrol van szo, csak azert -
FIFTH
csendes tag
válasz
Darth_Revan #3573 üzenetére
Koszike a valaszt! Mar csak egy aprobb kerdesem lenne!
Honnan tudod hogy DDR3 memoria ketyeg benne? mert pl azt sem a dell oldalan nem irjak sem ahol az en altalam leirt notit talaltam?
Es elfogadhato ez a kartya? Kozepkategorias kartya ha jol tudom, csak annak is az alacsonyabbik vagy magasabbik szintjen tronol?Koszi!
-
FIFTH
csendes tag
Sziasztok,
Lenne egy kerdesem:
Ezt a notit szeretnem holnap megvasarolni:
Intel Core-2 Duo T7500 (2.2GHz) CPU
2GB DDR2 RAM
250GB SATA Hard Drive
DVDRW Drive
256MB nVidia GeForce 8600GT Graphics Card
Microsoft Windows Vista Home Premium Installed
15.4" Widescreen TFT Display (1280 x 800) with TrueLife
Fingerprint reader
2MP Camera in Laptop lid
Long Life 9-cell battery
10/100 LAN Card, USB, Firewire, Operating System, WiFi Enabled
12 month Dell XPS Onsite WarrantyKerdesem pedig a kovetkezo: Mennyiben kulonbozik a fentebb leirt kartya a dell hivalatos oldalan hirdetett gepekben ketyego nVidia GeForce GO 8600GT (256MB) kartyaktol?
Az a `GO` sokat szamit a kartyanal? Jatszani is szeretnek rajta, persze nem masszivan es hardcore modon, de pl egy Cal of Duty 4, vagy London Hellgate jo lenne ha menne rajta akadas nelkuk, nem azt mondom hogy max grafon de azert ne is low-n.Koszonom a valasz(oka)t elore is!
-
FIFTH
csendes tag
Sziasztok,
Koszonom mindkettotok valaszat, megneztem azt a linket amin a noti kartya tesztek vannak, ott nem szerepelt a legjobban ez a 8600 GT kartya. Szerintetek ennyi penzert, 600 font lehetne jobb vga-val rendelkezo noit venni?Tudtok esetleg masfelet ajanlani nekem meg?
Koszonom!
-
FIFTH
csendes tag
Sziasztok,
Szeretnek erdeklodni, hogy szerintetek a ket videokartya kozott mekkore kulonbseg van?
NVIDIA® GeForce™ Go 8400M GS with 128MB dedicated graphic memory
NVIDIA® GeForce™ Go 8600M GT with 256MB dedicated graphic memoryItt lenne az oldal ahol neztem. Jatszanek is a notebookon, ezert keresek olyan notit amiben azert jo a vga vezerlo. Ha esetleg tudtok ennel jobb notit szivesen veszem a tanacsot, de nem szandekozom £500 tobbet kolteni ra nagyon nagyon max £600.
[link]
Itt neztem a ket notit.Koszike a segitseget elore is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung LCD és LED TV-k
- Spórolós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xbox tulajok OFF topicja
- Elektromos cigaretta 🔞
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Garanciális MSI Katana GAMER 15,6"240Hz!i5 12500H(16X4,5Ghz)RTX 3060 6 GB VGA,32-64GB RAM/1TB SSD
- Bivaly MAGYAR Lenovo P1 gen2 (Core I7 32 Gb 1Tb 15" 4K 4Gb Nvidia) Laptopom eladó!!!
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged