Hirdetés
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
Aktív témák
-
fsc
tag
Sziasztok! Amire most válaszolok, az a ferdítés tipikus esete!
''A Fujitsu Siemens minden lécet lever''
Egészen pontosan melyik lécet? Teljesítmény? Ár? Megbízhatóság?
Cégünk bőven 1 számjegyű (nem 9) % garanciatartalékot képez a notebookokra.
Ebből fedeződik a minden garanciális probléma, alkatrészcsere, munkadíj, stb. Azt hiszem, ez magáért beszél. Amikor egy IBM Business Partnernél dolgoztam, akkor láttam az ottani számokat is. Ég és föld.
Univill. Nem, nem csak ők. Egyszerre több beszállító. Mellesleg, ha az Univill olyan rossz lenne, már régen nem élte volan túl a konkurrenciaharcot.
Amilo Pro. Pontosan ugyanaz a platform, mint az Amilo M, ugyanaz a szállító, más design.
''Régi Robotron gyár''- ezt én meséltem a notebook.hu-s kollégáknak))
Csak nem így! A sztori, pár mondatban: A Robotron (NDK írógépmárka, csak hogy tisztán lássatok, az IBM is írógépekkel kezdte) gyárával 1 városban, (Sömmerda, Erfurt mellett) van egy a Fujitsu által megvett és modernizált gyár, aminek a kapacitása évi 6-7 millió PC és notebook. Itt gyárt most a Fujitsu Siemens most ún. Consumer PC-ket és notebookokat, míg az üzleti gépek a régi, (de szintén modernizált)) augsburgi Siemens gyárban készülnek.
Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- E-roller topik
- Xbox Series X|S
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Windows 10
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad L15 Intel Core I5-1135G7 (4 mag 8 szál) 32 GB RAM, 512 SSD
- Lenovo Thinkpad L14 Intel Core I5-10310U (4 mag 8 szál) 16 GB RAM, 512 SSD
- Vadonatúj ASUS TUF Gaming A16 FA608W-QT012W, 16"WQXGA IPS, AMD Ryzen, AI 9 HX 370, 32GB 1 TB SSD, RT
- BESZÁMÍTÁS! MSI GE75 Raider 9SF 17 Gamer notebook - i7 9750H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 13 M4 2025 16GB 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Z Fold 7 Újszerű állapot, hajlítható csúcstechnológia 12/512 GB Gyári garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA CM 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3406, 96% Akkumulátor
- Hp Zbook 15 G5 15,6" FHD/ i7-8850H, 32GB, 512GB SSD, Quadro P2000, Magyar- Win11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest