Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• hojohnny

csendes tag

válasz spyduck #212 üzenetére

Kösz Spyduck!

Milyen tesztet néztél? Én is megnézhetném?!

Ennyi pénzért még a Fu-Si, Acer, Toshiba, stb. notebookokba is gyengébb videóvezérlőt tesznek, sőt még ennél sokkal drágább gépekbe is tesznek ATI x1100-as, GF Go6100-as, Intel 950-es X3100-as vezérlőket, amik a Go7300-nál azért jóval gyengébbek. Ezért tartom jó választásnak.
    De szívesen megnéznék más gépeket is. Ha van mondjuk 10 ezer Ft-tal drágábban olyan gép, amiben pl. 2x ilyen jó VGA van, akkor elgondolkodnék...

Még 1 fontos kérdés: Ha TV-n szeretnék játszani, akkor meg lehet oldani, hogy a monitoron ne legyen semmi? Mert akkor elvileg nem terhelem le annyira a VGA-t. A TV felbontása és képfrissítése ugye elég alacsony.

Üdv! hojohnny

• hojohnny

csendes tag

Sziasztok!

Notebook vásárlás előtt állok, és azért tértem be ide, mert univerzális gépet szeretnék, tehát játékra is legyen alkalmas.
    Max. 160000Ft-ot tudok rá költeni.
    Ne mondjátok, hogy akkor ennyiért nem lehet játékra alkalmas notit venni, és hogy akkor vegyek asztalit...

Elég nagy kompromisszumokat kell kötni, mert a pénz ugye nem sok. Az elsőt már megkötöttem. Nem DELL lesz 3 év garanciával, hanem ASUS 2 év garival. De ez még mindig jobb, mint a FU-SI, Acer, Toshiba.
    A második, hogy nem Intel kétmagos proci lesz benne, hanem AMD Turion. Ugyanis emellé tesz az ASUS Geforce Go7300 videovezérlőt, ami ebben a kategóriában az eddigi vadászatom alapján a legjobb választás.

Mi a véleményetek erről:

ASUS F3TC-AP092 :
    PROCESSZOR: AMD Turion 64 MK38 2.2Ghz
    MEMÓRIA MÉRET: 1Gb
    MEMÓRIA TÍPUS: DDR2
    KÉPERNYŐ ÁTMÉRŐ: 15,4"
    FELBONTÁS: 1280x800 (WXGA)
    MEREVLEMEZ: 160 Gb
    FLOPPY: Nem
    OPERÁCIÓS RENDSZER: Nincs
    OPTIKAI MEGHAJTÓ: DVD-RW
    AUDIÓ: Igen
    INTEGRÁLT VGA TÍPUS: nVidia GeForce Go 7300 128Mb
    WLAN: Igen
    HÁLÓZAT: 10/100/1000Mbps /Gigabit/
    MODEM: Igen
    BLUETOOTH: Igen
    IRDA: Nem
    USB PORT: 4 db
    SOROS PORT: Nem
    PÁRHUZAMOS PORT: Nem
    SÚLY: 1 kg
    FIREWIRE /IEEE1394/: Igen
    KAMERA: Igen
    KÁRTYAOLVASÓ: Igen
    S-VIDEO: Igen

Tehát ezt a gépet néztem 160ezerért.
    1. kérdésem az lenne, hogy szerintetek az öcsém gépéhez képest hogy fogja bírni a játékokat?

Öcsém gépe:
    Celeron 2,4GHz
    1Gb RAM
    HIS Excalibur Radeon 9600 128Mb

2. kérdés: számít-e hogy Vista vagy XP van-e a gépen ha játszani szeretnék

3. kérdés: az XP jól tudna-e működni az ASUS notebookon? Azt tapasztaltam, hogy a Vistát erőltetik, csak arra vannak driverek

4. kérdés: a következő játékok vajon játszhatóak lesznek: MAFFIA, NFS: Most wanted, NFS: Carbon, FIFA 2007, COD3, HeroesV

Előre is köszönöm a válaszokat!

Üdv! hojohnny

Új hozzászólás Aktív témák