- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen GPS-t vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Mobil flották
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
n00n
őstag
Senki nem tud segíteni. Fontos lenne, ugyanis az öcsém születésnapjára vettük a laptopot, h tudjon rajta játszani és most nagyon Football Manager mániás. Senkinek nincs semmi ötlete az alábbi hszben leírtakra...
-
n00n
őstag
Helló!
Szeretnék Football Managerezni a Acer Aspire 3050-es laptomon. De ha elindítom a játékot csak nagy feketeség lesz, a játék biztos jó mert asztali gépen simán fut. Xpress 1100-es videokari (chipset) van benne, a legújabb Omega Catalyst 7.1-es driverrel. A fifa 08 faszán fut vele, valakinek van valami ötlete, h mi lehet a probléma?
-
n00n
őstag
Sziasztok!
Van egy Acer Laptopom. Xpress 1100-as vidkarival, 512 ddr2 ram és egy 3600+ -os AMD procival. Játszani szeretnék valameilyik fifával? szerintetek melyik bírja el max? Plussz próbáltam a fifa 2001-et, rányomok az exére elindul a játék, csak kép nincs, nagy feketéég, hang van. Gondoltam, h videokártya driver kéne, kerestem is az arti honlapján erre a típusra, elődobta, h nekem ez a catalyst vagy mi kell, letöltöttem a linkről, de nem telepíti. Ötletek, h hogyan tudnék vele játszani?
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mazda topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Path of Exile (ARPG)
- Futás, futópályák
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Torrent meghívó kunyeráló
- Motoros topic
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest