- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- VoLTE/VoWiFi
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Aktív témák
-
oregcsóka
őstag
Igen-igen, igazatok van, már rájöttem én is, csak hát még nem találkoztam ilyennel, és nekem új volt.
A röhej az egészben az, hogy az öcsém pont azért adta ide hétvégére a laptopot, hogy csináljak már vele valamit, mert lassan megy... -
_seth_
veterán
Egyébként az, hogy 600-on megy azért van mert olyankor nem fut semmi ami megerőltetné a procit amikor felugrik olyankor vmi cpu igényes alkalmazás fut. Ez a mobil platform lényege...
-
oregcsóka
őstag
válasz
SimonMágus #4 üzenetére
A dolog vége az lett, hogy egy másik fórumon kaptam egy tippet szintén, letöltöttem a Centrino Hardware Control nevü progit, felraktam hozzá a NET keretrendszert, mert másképp nem engedte telepíteni, aztán innentől kezdve úgy állítom a proci órajelét, ahogy nekem jólesik.
Így aztán a te tippedet ki sem próbáltam, bocsi, azért hálás vagyok a segítőkészségedért! Köszönöm. -
oregcsóka
őstag
válasz
SimonMágus #2 üzenetére
Köszönöm a tippet, rákeresek és kipróbálom.
-
SimonMágus
senior tag
Javaslom szedd le a SpeedSwitch nevű progi valamelyik verzióját, ennek segítségével tudod simán állítgatni, hogy milyen sebességgel fusson a proc, attól függően, hogy telepről vagy hálózatról megy. Ha teleppel használod, hajlamos visszafogni a proc steppingjét, hogy minél kevesebb energiát fogyasszon.
Remélem, ez megoldja a problémát!
Ahoj: SM -
oregcsóka
őstag
Nos a felállás a következő: Acer Travelmate 380-as notebook, Pentium M-725 procival, ami alaphelyzetben 16x-os szorzóval menne, 1600MHz-en.
De nem teszi. 6x-os a szorzó, 600MHz a frekvencia. Néha-néha felugrik 1600MHz-re, de csak egy pillanatra. /CPU-Z a tálcán/
Elöször a melegedésre gyanakodtam, de reggel bekapcsolás után is ezt teszi, pedig ekkor még hideg. Az automatikusan induló progikat is levettem minimálisra.
A Norton uninstallálva, helyette az Avastot tettem fel.
Mi a fenét csináljak, hogy normálisan menjen?
/a BIOS-ban nem lehet állítani ezzel kapcsolatban semmit./
Aktív témák
Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Mini-ITX
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen routert?
- Bittorrent topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- További aktív témák...
- Szép! Dell Latitude 7430 ÜTÉSÁLLÓ! Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Ahh! Dell Latitude 7430 "ÜTÉSÁLLÓ" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Core I9 ERŐMŰ Lenovo P1 Gen2 (8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) laptopom eladó!!!
- Új Dobozos Lenovo Yoga Slim 6i Gamer Procis Ultrabook 14" -35% i5-13500H 16/512 Iris Xe FHD+ OLED
- Új Dell Inspiron 14 5435 Ultrabook -50% 14" Bivaly AMD Ryzen 7 7730U 8Mag 16GB 512GB FHD+ IPS
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- MacBook Air 15 M3 8 / 256GB dobozos 12 hónap garancia
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged