- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- eSIM, a kártyamentes szabadság
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
Nagybanya #13887 üzenetére
Okés, köszi.
Attól lehet valami baja a rendszernek, ha az eredeti, lapihoz kapott (65 wattos töltővel rendelkező) akksival helyezem bele a 90 wattos dokkolóba a cucmókot? Vagy vegyek hozzá egy 90 wattos akksit is (netán ha ez nem feltétlenül muszáj, a dokkolóba rakáskor vegyem ki a mostanit)?
Ja meg: az utángyártott komoly hátrány lehet (mert lényegesen olcsóbb, ugye) vagy inkább csak az önérzetemet támadja?
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Üdv.
Nem vagyok benne biztos, hogy jó topik, meg valószínűleg gyökkető a kérdés, de azért megpróbálom.
Szóval adott egy HP Elitebook 8470p lapi, amihez van egy 65 wattos töltőm. Vettem egy HP Compaq HSTNN-I11X dokkolót (90 wattos). Ha jól sejtem, egy külön töltőt is kell még vennem, hogy tudjam használni, ugye? (Új akksit is, ha a dokkolóba helyezéskor benne akarom hagyni az akkut a lapiban?)
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest