- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- További kavarás a Pixel 10-ek körül
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- iPhone topik
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Hatalmas kamerasziget emelkedik ki a Z Fold7 vékony házából
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Armoury2003
csendes tag
válasz
Thunderzolee #13554 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm! Tehát akkor beletehetem pl. a T9600-as Core 2 Duo-t is? (A socketjére írnak Socket M-et és Socket P-t is, és ugyanúgy 35 W a TDP-je.)
-
Armoury2003
csendes tag
Sziasztok!
Egy elég régi Asus X51RL laptopom van Pentium Dual-Core T2330 processzorral. Sajnos tanácstalan vagyok azzal kapcsolatban, hogy lehet-e CPU-t upgrade-elni benne, és ha igen, melyikre. Ebben szeretném a segítségeteket kérni.
Egyrészt YouTube-on elérhető egy videó, amelyen a készítő T3400-as szintén Pentium Dual-Core CPU-ra cseréli a T2330-ast. Hadd kérdezzem meg: ez tényleg lehetséges?
A másik kérdésem: úgy láttam, hogy az X51RL-t árulták korábban T5450-es Core 2 Duo-val is (a gyártó hivatalos specifikációjában legalábbis szerepel a típus). Ez esetben van mód Core 2 Duo-ra is upgrade-elni, vagy csak a T3400-asra, esetleg arra se?
Előre is nagyon köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Precision Graphics Card Nvidia Quadro P3000 N17E-Q1-A 6GB GDDR5 gyári szám: NYM27
- Dell WD19S / 180W adapter
- Lenovo 100, 300, B50 egyes típusaihoz való utángyártott szűz akku eladó, csere!
- Eladó gyári Dell laptop töltők és töltőfej átalakítók
- Dell D3100 USB 3.0 Ultra HD Triple Video Dokkoló Állomás
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- AKCIÓ! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max - Gold - Használt, szép állapot
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest