- Íme az új Android Auto!
- Rendkívüli terméktámogatást ígér a Nothing
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
5766
csendes tag
Üdv!
Segítségre lenne szükségem! Van egy Aspire 8943G laptopom, nem mai gyerek, 2010-es. Szerettem volna tenni bele SSD-t a DVD meghajtó helyére, lehet rossz ötlet. Meg is vettem hozzá a cuccost, kivettem a DVD-t, a beépítőkeretbe betettem az SSD-t és vissza a gépbe. Gondoltam jó lesz, hát nem, egyszerűen el sem indul a gép. Ha kiveszem a DVD helyéről az SSD-t a gép szépen elindul, minden a régi.
A beépítőkeretbe a saját HDD-jét is betettem (2 van a gépbe, amin a WIN7 van azt nem piszkáltam), azzal is ugyanezt művelte. A BIOS-ban látszik a két meghajtó, de nem indul a win7.
Ismeri valaki ezt a tipust?????
Tud nekem valaki segíteni mit ronthatok el, mit kéne megpróbálnom állítani, merre tapogassak?
Előre is köszönöm ha segít valaki.
-
5766
csendes tag
Üdv!
Segítségre lenne szükségem! Van egy Aspire 8943G laptopom, nem mai gyerek, 2010-es. Szerettem volna tenni bele SSD-t a DVD meghajtó helyére, lehet rossz ötlet. Meg is vettem hozzá a cuccost, kivettem a DVD-t, a beépítőkeretbe betettem az SSD-t és vissza a gépbe. Gondoltam jó lesz, hát nem, egyszerűen el sem indul a gép. Ha kiveszem a DVD helyéről az SSD-t a gép szépen elindul, minden a régi.
Tud nekem valaki segíteni mit ronthatok el, mit kéne megpróbálnom állítani, merre tapogassak?
Előre is köszönöm ha segít valaki.
Új hozzászólás Aktív témák
- Íme az új Android Auto!
- Nintendo Switch 2
- Házimozi belépő szinten
- Bittorrent topik
- Blu-ray lejátszók
- Rendkívüli terméktámogatást ígér a Nothing
- OLED TV topic
- Zalaegerszeg és környéke adok-veszek beszélgetek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged