- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Karcsi1980
csendes tag
válasz
Thunderzolee #14149 üzenetére
Szia!
Köszönöm szépen a segítséget. Elég sokat visszaolvastam itt a fórumban és én is arra jutottam, hogy egy P szériás procival jobban járnék, ezért kipróbáltam egy P8600-ast, de sajnos azzal nem működik.
Ezért gondolom nekem tényleg a GL40-es chipset van benne.
Viszont abban még szeretném a segítségeteket kérni, hogy akkor mi lenne a legjobb választás ami müködik és már erezhető javulást hozna, de lehetőleg melegedési problémák nélkül?
És köszönöm a tanácsot Pyttawrx és perros fórumtársaknak is.
-
Karcsi1980
csendes tag
-
Karcsi1980
csendes tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni, van Hp compaq presario cq56-sh100-as notebookom, melyben T4500 as pentium processzor vsb. Cpu-z szerint Intel Gl40 chipsettel. Szerintetek van olyan processzor amire lehet fejleszteni esetleg. Köszönöm szépen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Beszámítás! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest