- Magisk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Karcsi1980 #14144 üzenetére
Socket P foglalat. Ezek azok:
https://hu.wikipedia.org/wiki/Socket_PA GL40 chipkészlet viszont csak 667MHz-es FSB-t visz.
De ha jelenleg is 800-as FSB-vel megy benne a T4500, akkor gyanítom ez is egy olyan laptop, amiben a chipset család teljes értékű tagja van (GM45/PM45).
Ez esetben próbálj bele P8ezres, P9ezres processzort tenni, azokat is vinnie kell 1066-os FSB-vel.
Az aprón 2-3ezerbe kerül.Sok olyan laptop van, aminél a CPU-Z ennek a chipset családnak a legkisebb tagját írja ki, de valójában nem az van benne.
Ezt a noti családot amúgy is sokféle felszereltséggel árulták, van gyárilag P8600-os CPU-val is, (és AMD is van belőle).Illetve tegyél fel egy CCleanert, és tiltsd le azokat a programokat, esetleg böngészőbővítményeket, amik a háttérben elindulnak automatikusan a gép indulásakor, viszont nem kell, h fussanak.
Ahogy a Pyttawrx kolléga által már említett Win frissítéseket is leállíthatod, ne egyék a gépet a háttérben.A processzorcserét érdemes megcsinálnod, sokat fog javítani.
-
válasz
>itt< nézz szét a 800 MHz FSB-s, 35 wattosak között.
-
válasz
Karcsi1980 #14146 üzenetére
Szerintem tilsd le a windows updatet, jobb lesz.
-
válasz
Szia! emlékeim szerint a t7700 az megy benne, de szerintem bármit teszel is bele nem lesz nagy változás. Milyen/mekkora ram és milyen háttértár van benne?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E550 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I DVDRW I 15,6" HD I CAM I W10 I Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! ASRock FORMULA OC RX 6900XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Fotós felszerelés - Stúdió lámpa / Softbox / Vaku
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest