- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
Új hozzászólás Aktív témák
-
lattes
csendes tag
válasz
Thunderzolee #6658 üzenetére
sikerült szétszednem, köszi.
2 db kb 5forintos méretű porelefántot operáltam ki :/
Már vagy 3éve megvan, eddig nem nyúltam hozzá. -
lattes
csendes tag
Hali
Van egy Emachines E720-as vasam. Egy ideje hűtési problémái vannak, így első lépésben aktiváltam a hűtési házirendet, mely hozott némi javulást. Ezek után visszavettem az energiasémát kiegyensúlyozottról energiatakarékosra. Azonban ez sem segített igazán, még most is felforr a CPU. Az alaphőmérséklete 56-60 °C körül van, ha megterhelem Chrome+Media Player+Windows intéző kombóval, akkor már 70-80 °C körül van.
Éppen ezért gondoltam úgy,hogy kipucolom, elvégre csak pár csavarról van szó. A csavarok nem is okoztak problémát, valami miatt azonban nem tudom eltávolítani a hátlapot. Az összes csavar kint van (15 db).
Van valaki aki szedett már szét ilyen gépet, és tud segíteni ebben?
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo 100, 300, B50 egyes típusaihoz való utángyártott szűz akku eladó, csere!
- Eladó gyári Dell laptop töltők és töltőfej átalakítók
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Lenovo Thinkpad USB-C dokkoló
- Lenovo ThinkPad Thunderbolt 3 Dock Gen 2 40AN dokkoló
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Eladó Új Motorola G31 4/64GB szürke / 12 hónap jótállással!
- Lenovo Legion 5 Gaming. Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest