Hirdetés
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- AGM G3 Pro - ordít róla, hogy szoftverfejlesztők kellenének
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bencsi89
csendes tag
Sziasztok!
Van egy MSI EX720-017HU notebookom, már lassan 3 éve. kb. 1,5 éve úgy jártam, hogy megolvadt a töltő-csatlakozófej és kilazult DC aljzat tüskéje is, viszont ha balról vezettem el a kábelt a noti mögött, akkor gond nélkül üzemelt. Mostanra viszont ez módszer már nem igazán akar működni, csak egy adott pozícióban tölt, nem is nagyon merem már kihúzni...
A kérdésem az lenne, hogy van-e valakinek tapasztalata hasonló problémával, próbált-e már valaki otthon DC aljzatot cserélni? - Szervizben 16k+áfa nem éppen baráti ár, ezért inkább otthon próbálkoznék a probléma megoldásával első körben.
Ami még kérdés, hogy hogyan tudom kideríteni, hogy milyet vegyek bele? - Eddigi nyomozásom alapján ez ([link]) való bele, de ha ez így is van biztos, hogy nem kerül ez ennyibe. Szerintetek hol tudnék ilyen csatlakozót venni, ha írok MSI supportnak tudnak nekem ilyet szerezni?Válaszokat előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Okos Otthon / Smart Home
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen házat vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad Universal USB-C (40AY) dokkoló
- AVACOM QuickTIP 150 W Univerzális laptop adapter + 8 konnektor
- Eredeti Lenovo 90W szögleges laptop táp + kerek átalakító egyben eladó
- Logitech Laser egér - Multi Device K380 Bluetooth Billentyűzet- Logitech Bluetooth Audio Adapter
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Universal Dock UD22
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3925, 100% Akkumulátor
- iPhone 13 Pro Max emelt kapacitású 4790mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- Kezdő Gamer PC-Számítógép!Csere-Beszámítás! I5 6500 / RX580 8GB / 16GB DDR4 / 512 SSD
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Pyttawrx