- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple Watch
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- További kavarás a Pixel 10-ek körül
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
BéHGT
senior tag
válasz
Thunderzolee #8803 üzenetére
Természetesen a mostani helyett mondta az i3-ra, hogy ég és föld lenne a kettő között a különbség, de ha többet szánok rá - nagysagrendileg egy tizessel - akkor az i5 még jobb választás. De persze igaz, egy integrált videokártya géphez felesleges, úgyhogy szerintem marad az egyik i3-as majd.
Köszönöm a segítséget! -
BéHGT
senior tag
válasz
Thunderzolee #8797 üzenetére
Köszi a segítséget!
És az i5-ös? Azt megérné nekem? Azt írták, ég és föld lenne a különbség sim dual core és az i3-asnál is. De az i5-ös azért jobb.2410M:25.000ft Pl ez? Új termék, 1 év garancia.... -
BéHGT
senior tag
válasz
Thunderzolee #8795 üzenetére
Köszi!
Kaptam ajánlatot is, itt a hardverapron találtam.Azt írja, hogy a gépembe 2. generációs Core i cpu-k mennek. Jelentsen ez bármit is...
i3-ból ez (-2310M) a legolcsóbb 15-ért, beszereli ingyenesen személyesen Pesten, 1 év gari van rá. Na meg küldött i5-ösöket is. az persze 25-től felfelé... -
BéHGT
senior tag
válasz
Thunderzolee #8793 üzenetére
Akkor annak utána nézek, csak a telefonról nem tölti be az oldalt. A cserébe esetleg tud valaki segíteni, Pesten élő emberke majd?
-
BéHGT
senior tag
válasz
Thunderzolee #8791 üzenetére
Köszi!
Kár, hogy nem találtam/találok sem B960-at, sem B970-et, sem B980-at... -
BéHGT
senior tag
A már fent említett géphez (Intel DualCore B820 1,7Ghz, 2 mag, 2 MB) milyen processzorra lehetne cserélni? Mi a max?
-
BéHGT
senior tag
válasz
Thunderzolee #8782 üzenetére
Elvileg mind a kettő DDR3, csak a régebbi 1066 Mhz, az újabb pedig 1333 Mhz. És mind a kettőben 320 GB merevlemez van. Szimpla használatra kell, semmi komoly. Csak hogy mégis melyiket tartsam meg.
A régebbi...
És ez az újabbA régebbi meg kiderült, az itthoni hálózatot nem szereti, de hogy miért??
-
BéHGT
senior tag
Nem találtam olyan topikot ahol feltehetném a kérdésem, ezért itt teszem...
Az egyik laptopomnál vannak oldalak, amik nem nyílnak meg, csak pörög a karika, mintha nyitná de nem csinál semmit. Mindegy, hogy Chrome, vagy IE-vel, és az is mindegy, hogy wifin vagy kábelen keresztül. Van, hogy itt is vagy húszszor kell a topikra kattintani, vagy az elküldésre, miután elküldi az üzenetet... Miért csinálhatja ezt? Újra lett téve, semmi nem változott.
Másik laptop tökéletesen megnyit mindent... -
BéHGT
senior tag
Szerintetek melyiket inkább?
Intel Celeron B820
4 GB RAM
Intel Pentium P6100 Ez 3GB RAM
Egyiket szeretném csak megtartani, jelenleg az 1,7 Ghz-eset használom...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged