- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Extra erő egy gombnyomásra - Engwe EP-2 Boost
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
pinkcc
tag
Felteszem ide is ezt a kérdést hátha van megoldás.
Ha nincs, akkor a kérdésem az lenne, hogy a lent említett notebookba milyen ram kell pontosan?
Egy asus k52jb-sx120d notebookom van, és a tegnapi nap vásároltam bele 8 gm ramot pontosabban: GeIL 8GB (2x4GB) DDR3 1066MHz GS38GB1066C7DCElsőnek beraktam az új ramokat, ekkor minden működött rendben. Előkészítettem a notebookot hogy felrakjam a windows 10 64bites rendszert. De sehogy se jutottam előre, a bootolás után a kernel security check failure üzenet fogadott. Fogtam és visszaraktam a régi ramokat, és úgy sikerült felrakni a win 10 64bites rendszert, majd visszaraktam az új ramokat, de mikor bekapcsoltam a notebookot, be se akart kapcsolni.
Aztán visszaraktam a régi ramokat, és felraktam a win 7 64bites rendszert, és ismét visszatettem az új ramokat, ekkor bekapcsol a gép, de tovább nem jutott a windwows indulástól, utána ismét a kernel security check failure üzenet érkezik.
Megpróbáltam az egyik 4gb rammal, de úgy a notebook ismételten be se kapcsol, megpróbáltam az egyik régi rammal párosítani, de így se kapcsolt be.
Mi lehet a probléma?
-
pinkcc
tag
válasz
Thunderzolee #12200 üzenetére
Igen, ez pl nagyon jó árnak látszik.
[link]Nézegetem, és pl ez is bele menne akkor, de ez már tényleg drága, de ahogy nézem 4 mag 8 szálon.
De fogyasztásra gondolom figyelni kell, nem?
Mármint a fent linkelt processzor 55W szerepel, míg a i5-560m processzornál 35W van írva, mint a p6000 procinál, ami most a laptopba van.
Videóvágásra leginkább használva a laptop, mint most, így majd ramot is bővítenék, mert jelenleg 3gb van benne, amit már nagyon kevés.
Az SSD az beleférne, mármint nem tudom, azt hol kell a notebookba rakni, de szívesen beruházok ilyenre is, mert gondolom a videóvágásnál az is segíthet. -
pinkcc
tag
válasz
Thunderzolee #12196 üzenetére
Ahogy néztem a listát egész jó processzorok is belemennek.
pl egy Core i7-640M is, ez 2.8 GHz. Ezt nézni kell, mármint hogy milyen GHZ-s legyen? Ami jelenleg benne van, az 1.86 GHz.
Mivel a téma leírásánál a (processzor, RAM, HDD) van, így lehet ezt nem itt kellene megérdeklődnöm, de videókártya csere is lehetséges benne?
A processzora rá kerestem, de boltot eddig nem találok. Az ilyen netbook processzorok kaphatók a boltokban?
-
pinkcc
tag
Sziasztok.
A netbookombat szeretném bővíteni.Egy ASUS K52JB-SX120D lenne, melybe 8gb ramot lehet maximum tenni.
A netbookba egy Processzor: Intel Pentium Dual-Core P6000 (1,86 GHz, 2 x 256 KB + 3 MB) van, lehetséges az erősebb processzor berakása ebbe a készülékbe?Linkelem magát a netbookot adatlapját is: [link]
-
pinkcc
tag
Rámegyek a helyi kapcsolatokra és ott a sebességnél 100,0mbps van írva.
Nemrég volt újrarakva a win 7, de mellé raktam dual bootban a win 10-zet is.
Valamint eddig 120mb internetem volt, de ott sem volt meg teljesen a net folyton 80-90 volt.
Ucp modem van.Akkor milyen megoldás marad, ha nem tudok cserélni benne hálókártyát?
-
pinkcc
tag
Sziasztok.
Lenne egy netbookom, és a hálózati kártyát már nem bírja az upc 240mb internetét, így valamilyen megoldás kell, hogy kitudjam használni a netet amire előfizettem. Sajnos nem értek nagyon ezekhez, és nem tudom, hogy egy netbooknál lehet-e hálózati kártyát cserélni. Ha nem lehet van valamilyen más olcsó megoldás?ez a netbook:
asus k52jb-sx120d
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest