- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iGO Primo
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
LightWave
csendes tag
válasz
eketomy #4688 üzenetére
Szia!
Köszönöm szépen a gyors választ!
1. akkor most procit keresek eladót, ha tudtok szóljatok
2. ha lehúzom a bill. szalagkábelét, vagy egyáltalán nem érek a billentyűzethez (csak külsőt használok), akkor semmi baja. kontakt spray volt, nem használt
másik billentyűzet elég drága és a környéken nincs ugyanilyen note, nem tudom kipróbálni.
marad a külső billentyűzet. -
LightWave
csendes tag
Sziasztok!
Két kérdésem volna:
1. Van egy FS ESPRIMO V5515-ön notebookom, amiben procit szeretnék cserélni. [Itt azt írják], hogy lehet cserélni a következőkre:
Intel Celeron M 520 1,6 GhZ
Intel Pentium Dual Core T2080
Intel Pentium Dual Core T2130
Intel Pentium Dual Core T2450
Intel Pentium Core 2 Duo T5300
Intel Pentium Core 2 Duo T5500Nyilván Core2 Duo lenne az áldozat, amire cserélnék. Van-e valami tapasztalatotok a jelzett notebook procicserével kapcsolatban, kell-e valamire különösen ügyelni, vagy csak hoci-nesze?
2. A páromnak van egy Lenovo 3000n100-asa, ami azt csinálja, hogy ha a saját billentyűzetén bármit megnyomunk, azonnal leáll. Nem kilép és leáll, hanem KO, táp elmegy. Van esetleg ötletetek, hogy mi lehet a baja? Kivettem a billentyűzetet, a szalagkábelt megpucoltam, de semmi hatása. A teljes klaviatúra kukás, vagy máshol lehet a bibi?
A válaszokat előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR X670E GENE alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest