- Fotók, videók mobillal
- Mobil flották
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 9 és Pixel 9 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- eSIM, a kártyamentes szabadság
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
Új hozzászólás Aktív témák
-
eketomy
senior tag
válasz
LightWave #4686 üzenetére
hi!
az 1. kérdésedre a válasz:
Igen a te notidba max ezt tudod belerakni -->Intel Pentium Core 2 Duo T5500 FSB 667
Különösebb tapasztalatom nincs, viszont semmi extrát nem igényel a kicserélése különösebb dologra nem kell figyelni max a melegedésre, nem árt megnézni, hogy mi ennek a procinak az üzemi hőmérséklete, ezt kell összevetni a mostani prociddal ha nem nagy az eltérés akkor simán menni fog.a 2. kérdésedre már nem ilyen egyszerű a válasz, igazából több minden okozhatja ezt kideríteni igy elég nehézkes, másik billentyűzettel sem ártana megpróbálni hátha, ha az nem segít akkor valami zárlat lehet az alaplapi panelen sztem a szalagkábel körüli csatlakozó felületnél, na ezt kiméricskélni megkeresni a hibát nem egyszerű!
sztem először cseréljetek benne billentyűt, ha az nem segít akkor talán egy kis kontakt spray és ha az sem akkor marad az alaplap!
üdv
Új hozzászólás Aktív témák
- Baseus laptop állvány 11-17" állítható ezüst (LUJS000012)
- Lenovo 100, 300, B50 egyes típusaihoz való utángyártott szűz akku eladó, csere!
- Eladó gyári Dell laptop töltők és töltőfej átalakítók
- BAZÁR Laptop Notebook billentyűzet BILL használt és új 1hét garancia POSTA ON
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Asus Rog Strix G16
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- AKCIÓ! Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged