Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
djmysticboy
csendes tag
válasz
Thunderzolee #8219 üzenetére
Megnéztem és sata merevlemez van benne most jelen pillanatban.
-
djmysticboy
csendes tag
válasz
Fogalmam sincs miért raktak bele ilyen chipet bele, de eddig lekopogjam semmi gondom nincs vele.
És köszi a segítséget
-
djmysticboy
csendes tag
válasz
Azt megnézem , tudom régi . Nekem megfelel amire kell. Nem játszok rajta, csak zenéket készítek ,rádiózok és mixek re kiválóan működik. S külső winyót adok hozzá az jobb lenne ugye?
-
djmysticboy
csendes tag
Sziasztok!
Nekem egy Thosiba Satelit M70-340-es Laptopom van.Az a kérdésem hogy elment a megvilágítás, de a kijelzője jó mert ha erősen nézzük akkor lehet látni a dolgot. Mit javasoltok és mennyibe kerülne ezt megcsinálni?
U.I: S azt is szeretném ha Hdd-t cserélni benne, hogy azok milyen árban vannak? Most jelen pillanatban monitorra van kivetítve a kép, s itt tökéletesen működik.
Köszönöm a válaszotokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Microsoft Surface Pro 6 i5-8350U 8GB 256GB 1 év garancia
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 16GB 512GB FHD 17 1 év garancia
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest