- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Android szakmai topik
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
Új hozzászólás Aktív témák
-
BoC1ka
senior tag
válasz
aytukabozs #12897 üzenetére
...talan elfelejtettem odairni, hogy egyben az egesz elolappal
-
BoC1ka
senior tag
válasz
hallerlaller #12894 üzenetére
Megoldódott, a billentyűt nem szedtem le külön, ha azt leszedem akkor pont ott vannak a nyílások ahol össze kell őket kapcsolni. User error volt nem design
-
BoC1ka
senior tag
válasz
hallerlaller #12894 üzenetére
Hát levét könnyen ment, csak összeszerelésnél olyan rövid a szalagkábel, hogy egyszerűen nincs hely benyúlni bármivel bedugni azokat a helyükre. 3at kell, és semmi ráhagyása nincs a kábeleknek
-
BoC1ka
senior tag
válasz
hallerlaller #12892 üzenetére
kivételkor kijött magától. Kb 1 cm re felemeled az előlapot, és már szét is jött. Nagyon rövid a kábel. Ez a baj visszahelyezéskor
-
BoC1ka
senior tag
Sziasztok,
Adott egy Lifebook P702. Levettem a billentyűzetet, de istennem nem tudom visszatenni. A szalagkábelt nem tudom visszarakni a helyére, semmi mozgástere nincs, és kettő db van belőle kb a gh billentyűk alatt. erre van valami speciális szerszám, vagy ezt hogy rakták össze eleve?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700X Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Pure Base 500DX fehér 650W
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged