Új hozzászólás Aktív témák
-
lcee79
addikt
válasz
Thunderzolee #7848 üzenetére
Köszi!
Most hogy mondod, körülnézek itt is, nem is jutott eszembe...(pedig már vásároltam hardveraprón eddig is)
És persze 64 bites Windows van rajt, amúgy képbe vagyok informatika terén (ez a végzettségem/foglalkozásom is
) csak mivel nem fizetnek agyon nem veszek minden éveben új laptopot/pc-t és amikor vásárlásra kerül a sor, akkor előbb mindig kérdezek.. Biztosra akarok menni, így nem otthon ér meglepetés, hogy valami nem jó...
(munkahelyen 2005-2007-ben vásárolt gépek vannak 120 db... itt szó sincs ddr3-ról még és csak xp-vel van az összes... vannak olyan programjaink amik felfele nem kompatibilisek, és sok DOS-os is... úgyhogy így nehéz követni a trendet, hogy nap mint nap ősrégi gépekkel kell küzdeni
)
-
lcee79
addikt
válasz
Thunderzolee #7845 üzenetére
Azt én értem hogy 1066-ot kezel...
De hogy 8gb 1600-as 16.000 ft-ért is van (ennyiért találtam is)
1066-os 4gb-ost meg 9000-től...
Tehát nem olyan egyszerű a választásJelenleg mivel tönkrement a 2gb-os modul, csak 1gb rammal üzemelget a laptop...(3 gb volt benne..
)
nem egy rakéta
Szóval egy 4gb-os mindenképp kell bele
de gondoltam ár-érték arány szempontjából 1600-as is (ami kompatibilis az 1066-osokkal), egy alternatíva lenne... -
lcee79
addikt
válasz
Balázs1986 #7760 üzenetére
Pár hete voltam itt a fórumban, hogy tönkrement a memória és az akksi feleségem laptopjában, most jött el az idő (főleg anyagilag
) hogy tudnánk venni...
Azt akarom megkérdezni, hogy érdemes-e 1600-as ramot venni ha csak 1066-ot tud?
(eredeti terv, hogy veszek 2db 2*4gb 1600-as ramot ami müxik )
Vagy vegyek simán egy 4GB-os 1066-ost és tegyem a most még működő 1 gb-os mellé és kész?
(semmi nagy gépigényes dologra nincs használva...) -
lcee79
addikt
válasz
Balázs1986 #7760 üzenetére
Köszi!
Igazából feleségemé a laptop, és folyton lemerítette 0-ra az akksit, pedig mondtam nekik hogy 20-30%-nál dugja rá a töltőre, de folyton nullára merült...
Aztán egyszer csak már nem jelzett, hogy le fog merülni, hanem csak kikapcsolt...
Szerintem az okozhatott hibát a RAM-ban is...
2,5 éves a laptop (2 évig volt rá garancia...), szerintem ennyi lemerülés után nem is elképzelhetetlen hogy megadta magát...4400 mAh-ás akksi van/volt benne eredetileg
Láttam utángyártottban 6600-ast és 8800-ast is
A 8800 az ténylegesen 2x annyit kibírhat mint egy 4400-as? Vagy csak tovább bírja valamennyivel és kész? -
lcee79
addikt
Hi!
Lenne egy gyors kérdésem, itt biztos tudjátok a választ, de én nem találtam választ (legalábbis olyat ami tetszene olyat nem
)
HM55-ös alaplap, Intel® Core™ i5-430M Processor (3M Cache, 2.26 GHz) Toshiba laptop
Kérdésem az lenne, hogy hány mhz-es memória megy bele max?
Én találtam (előre a medve bőrére) 8 GB 1600-ast...
De a proci specifikációnál azt láttam, hogy
Memory Types: DDR3-800/1066!!!Nem tudom/akarom elhinni.
Tényleg ez a max?
Az oka amiért akarok bele: Mert tegnap fogta magát és tönkrement...
Az akksival együtt, pont egyszerre időzítették, de akksi sem tölt többet már 1%-ot sem
2,5 évesen fél évvel a garancia lejárta után.Előre is köszi a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- Eladó Új Motorola G31 4/64GB szürke / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest