- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Fotók, videók mobillal
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Teljes a kép a OnePlus Nord CE5-tel kapcsolatban
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tajcsi
őstag
Pavilion DV6500 Special Editionben jelenleg egy T7300as proci ketyeg. Mi a legerosebb proc, ami belemehet? T9300 vagy akar T9600? Esetleg valamilyen quadcore?
-
tajcsi
őstag
válasz
Thunderzolee #7852 üzenetére
Megkoszonom a segitseget bar nem ilyen jellegure lenne szuksegem, mert eddig en is eljutottam.
Konkretan az erdekelne, hogy melyik notik belso felepitese hasonlo v esetleg megegyezik a dv6500al.
Igy lehet, hogy pl olcsobban megtudok venni egy egesz notit ami bontasra var, mint egy feles akksit.
ugyancsak erdekelne, hogy milyen notibol tudnek hutot atszerelni a dv6500ba, ami jobb mint az eredeti. -
tajcsi
őstag
DV 6500CT special editionbe szeretnek dvd irot venni mert a regi megdoglott...az lenne a kerdesem, hogy milyet ajanlanatok?
Tovabba szeretnek bele venni egy normalis akksit, viszont nem tudom milyen mehetne bele...
Megvalami, ugye elvileg 4giga ram a max, ameddig bovitheto, engem csak az erdekelne, hogy ez FIX, vagy beletehetek mondjuk egy 2GB es egy 4GB-os modult, menne vele siman a noti? Elvileg ugye a 64bites windows tobbet is felismer... -
tajcsi
őstag
HP pavilion dv6000 special edition laptoban jelenleg gf8400 128as grafika dolgozik, win7 index 2 pontot ad..milyen kartya kellene legalabb 5 pont eleresehez?
Új hozzászólás Aktív témák
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961)
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Új MSI Katana 15 Gamer FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Eladó karcmentes Apple iPhone 11 128GB / 12 hó jótállással
- Apple iPhone 13 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest