- Oroszok csomagolják ki a még be nem mutatott iPad Pro M5-öt
- Íme, a Moto X70 Air, vagyis Motorola Edge 70 minden oldalról
- Akciófigyelő: Komoly kedvezményekkel és ajándékokkal startol a Xiaomi 15T széria
- Bemutatta az Apple a Powerbeats Fit fülhallgatót
- Amikor a fókusz egy stapatelefon óraképernyőjén van
- iPhone topik
- Akciófigyelő: Komoly kedvezményekkel és ajándékokkal startol a Xiaomi 15T széria
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Apple iPhone 17 - alap
- Apple Watch
- Mobil flották
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Truman
senior tag
Sziasztok!
Ez a notebook-alkatresz.hu valami humor oldal akarna lenni?
Kaptam ingyen egy Dell latitude e6400 -at, ami sikerült felélesztenem. Gondoltam ilyen "bohóckodós" gépnek pont megteszi. Néhány gombja viszont hiányos. Felnéztem erre a oldalra és lehűltem. Az állam a padlóról kellett felszedni. Billentyűzet hozzá raktáron 33 000 Ft ! !
Ráadásul még csak nem is magyar vagy angol kiosztás. Majdnem két ilyen komplett laptopot tudnák venni érte patika állapotút. Ezért az árért kajak van olyan, aki megveszi? Mert nyilván valami alapja csak van, amiért ezt az összeget ki merik írni. Ha csak nem trollkodásból csinálták ezt az oldalt.
-
Truman
senior tag
Sziasztok.
Laptopokhoz olyan kis belső csatlakozó fejeket, hol tudnék beszerezni?
Szóval az történt, hogy kitakarítottam ismerősöm laptopját, mert mondta, hogy nagyon hangos, néha ki is kapcsol. Takarításkor a hűtőt is ki kellett szednem, de mikor kihúztam három részre tört a kis csatlakozó feje, nem tudtam összeragasztani. Mivel itthon horror árban volt, rendeltem egy másik hűtőt Kínából. De az sokkal hangosabb sajnos, ezért szeretném a régit valahogy megcsinálni. Viszont a kínai hűtőt nem akarnám a csatlakozója miatt szétbarmolni. Még a másik oldalt sem lehet leforrasztani, mert direkt szétszedhetetlenre csinálták. ASUS X502C a laptop amúgy.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Lenovo USB-C to Ethernet Adapter RJ45 Dongle (4X91K06468)
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- DELL Universal Dock UD22
- HP L48757-003 150W laptop töltő
- HP G5 USB-C dokkoló 120W töltővel / vagy töltő nélkül, üzletből ( használt, újszerű 6 hó gari )
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 5700XT 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Samsung Galaxy A32 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060
- Intel Core i5 4590S 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- OnePlus 13T Villámgyors teljesítmény, hosszú üzemidő 12/256 GB Használt, karcmentes 3 hónap
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest