- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További kavarás a Pixel 10-ek körül
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Netfone
Új hozzászólás Aktív témák
-
olala
tag
válasz
Thunderzolee #7856 üzenetére
Amikor még ezt a gépet vettem (2011 november), akkor a Sandy Bridge chipsetek még újnak számítottak. Az Ivy Bridge csak a mesében, meg az Intel széfjében volt.
Direkt azért vettem ezt a gépet, mert láttam benne a fejlesztési potenciált, de az ára elég nyomott volt akkor a többi géphez képest.
Ha lenne felesleges 50 ezrem, akkor nem fájna a fejem a járulékos alkatrészcserék miatt. Így inkább megpróbálok egy i5-öst keríteni, de a hardveraprón eléggé kihalt most a terep ezen a téren. Kisebb lenne i3-asból jó áron, de ott a notebookcheck.com benchmark adatai szerint nem olyan jelentős a különbség az i3 és a mostani B940 között, így abba nem akarok invesztálni. Ha esetleg Te mégis tudsz valamit, akkor szívesen fogadom. -
olala
tag
válasz
Thunderzolee #7849 üzenetére
Szia!
Köszi a válaszod!
Jól googleztál, mert a hivatalos ASUS szervíz is ezt a típusú hűtőt javasolta, azonban az enyémben nem ez van. Ráadásul a hűtés miatt cserélni kellene az alsó burkolatot is. A szervíz egész jó árajánlatot adott az alkatrészekre (16k Ft, máshol meg csak az egyik kerülne ennyibe), de a proci árával együtt (ami más forrásból, magában szintén nem lenne olyan rossz (30k Ft) már olyan érték lenne, hogy nem tudom és akarom megengedni magamnak.
Valószínű hogy megpróbálok hozzájutni egy korrekt állapotú i5 2430M-hez. Akkor legalább nem kell semmit módosítani a gépen.Amire használni szeretném, az gépészeti 3D CAD szoftverek futtatása (lehetőleg gyorsabban mint most), 3D képek renderelése, illetve néha videó konvertálás, stb. Sajnos ezek olyan tevékenységek, amik szerintem korlátlan erőforrást is könnyedén felzabálnak.
-
olala
tag
Heló mindenkinek!
Van egy ASUS X53Sc típusú notebookom, amiben egy K53SC alaplap és egy Intel B940 processzor van. Ezt szeretném lecserélni egy i7 2630QM-re. A gyártó honlapja szerint, az ilyen alaplappal szerelt gépeket még szerelték az említett CPU-val is. Az eredeti TDP-je 35W, míg a kiszemelté 45W. Mi a véleményetek, meg lehet oldani a cserét? Leginkább a hűtőrendszer miatt kérdezem, hogy elbírja e azt a +10W-ot? Egyáltalán a különböző CPU beépítésekor különböző hűtőrendszert építenek a laptopokba, vagy ugyanazt az egész sorozatba?
Remélem van valakinek ilyen jellegű tapasztalata. Előre is köszönöm a válaszokat!
Üdv.Ezt a kérdést feltettem egy másik topicban is, később vettem csak észre ezt a topikot. Bocsi.
Új hozzászólás Aktív témák
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Futás, futópályák
- Opel topik
- TCL LCD és LED TV-k
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest