- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Mobil flották
- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
- Apple Watch
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
DEXTERke
tag
válasz
Thunderzolee #13611 üzenetére
Nem lehet BIOS-ból tiltani. Az inteles továbbra is ad képet (a külső monitorra sajnos nem), persze jó netezésre, de ezt a gépet asztali gépként használtam eddig, és még szeretném is egy darabig
-
DEXTERke
tag
Üdv!
Adott egy MSI GT70 2OD notebook egy Intel HD Graphics 4600-al és egy Nvidia 780m-el, amit külső monitorral használtam. Egyszer csak elsötétült a kép, gép újraindult és a külső monitoron többé nem volt kép.
Windows eszközkezelőben a dedikált nvidia kártyánál ez olvasható:
"A Windows leállította az eszközt, mert az problémákat jelzett. (Kód: 43)"Csökkentett módban leszedtem az nvidia drivert, DDU-val, újra feltettem, ugyanez a hiba. Ezután ismét leszedtem, hagytam, hogy a windóz a sajátját tegye fel, újraindítás után már a bejelentkezési képernyőn csontra fagyott.
Kérdés: Szerintetek is megdöglött az nvidia kártya?
Jól tudom, hogy az albacomp a hivatalos msi notebook szervíz?
Mivel jóval a garanciális időn túl van már, vajon mennyibe fog fájni a cseréje?Előre is köszi a szagértő válaszokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3034, 100% Akkumulátor
- Eladó Lenovo ThinkCentre M910q i7 16GB / 12 hó jótállás
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest