Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A72 - kicsit király
- Megvan, melyik Redmi turbóz 9000 mAh-ra
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Élő Fordítást hoz a Mikulás az európai AirPods tulajoknak
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vigneau
félisten
válasz
Dell XPS
üzenetére
Kedves Dell XPS és king.mp!
Köszönöm szépen mindkettőtök gyors válaszát!

A BIOS témát nem említettem, de valóban voltak fenntartásaim a hűtés mellett vele kapcsolatban is. Ezek szerint valóban praktikusabb eladnom és vennem egy erősebb lappyt, mint rizikózzak vele.
35W-os Sandy i7-xxxxQM-mel pedig még nem találkoztam, csak Ivy-ssel, ha jól emlékszem. Ezek szerint a nagyobb procival bíró HP dv6-ok lapja némileg másabb és bár a BIOS azonosítója stimmel (F1.B), ettől még lehetnek "szervi eltérések" a szérián belül - gondolom én.
-
Vigneau
félisten
Sziasztok!
A HP topikban anno nem tudtak nekem mit mondani a kérdésemre, így feltenném itt is. Egyelőre még nem akarok a HP helpdeskhez fordulni, bízom a szaktudásotokban.

HP dv6-6002eg típusú lappym van van, aminek LH770EA#ABD azonosítójú az alaplapja. Jelenleg i3-2310M van benne, rákeresve a lapra gyárilag maximum i5-2430M-mel láttam kilistázva, de i7-ről nem találtam semmit, pedig egy i7-2630QM jó lenne fejlesztésnek. Sajnos lövésem sincs, hogy az LFCPGA988 és a PPGA988B kompatibilis-e egymással, valamint egy kaptafára készülnek-e a hűtések és egy i3-at és egy i7-et is gyárilag azonos hűtővel lát-e el a HP?

Válaszokat előre is köszönöm!

Vigneau
Új hozzászólás Aktív témák
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Robotporszívók
- Telekom mobilszolgáltatások
- OLED TV topic
- Macska topik
- Fujifilm X
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- TP-Link WR1043ND router
- Samsung Galaxy A72 - kicsit király
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB Rampage SHIVA Cooler Master 750W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Samsung Galaxy Z Fold 4 256GB,Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Pyttawrx