- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ernesto78
aktív tag
sziasztok!
Jelenleg van a laptopomban egy 2Gb-os és egy 4Gb-os memória, ami működik. Az alaplap chipset Intel P45. Ez elméletileg támogatja a 8Gb-t memóriát összesen. Vettem még egy ugyanolyan 4Gb-os modult, de ha beteszem a gépbe a két egyforma 4Gb-os modult, akkor nincs kép, nem bootol a gép, de ha a modulokat külön külön teszem be, működnek. Érdekes, hogy a 2Gb és 4Gb-os modul megy együtt, de a két egyforma 4Gb-os nem. Mi lehet a baj? köszi.
-
Ernesto78
aktív tag
válasz
taky023 #13899 üzenetére
kingstont nem szokták ajánlani
Ha igazán profiktól szeretnél kérni választ akkor az SSD topikot ajánlom
szerintem az SSD-k kompatibilisek, mert az én laptopjaim 11 évesek és minden jól működik
-
Ernesto78
aktív tag
válasz
taky023 #13897 üzenetére
Az SSD sokat segít a op rendszer töltési sebességén és játékok is gyorsabban töltenek. Én egy samsung 860 evo-t vettem a régi laptopba és amióta arról fut minden, az op rendszet betölt 15-20 másodperc alatt a 2 perc HDD betöltéssel ellentétben.
Nekem nagyon megérte váltani SSD-re.
A másik laptopomba már egy crucial bx500 SSD vettem. Ez is nagyon jó. kb 5-10 fokkal melegebben üzemel mint a samsung.
Én is főleg böngészésre és régi játékok futtatására használom.
Azt hogy mekkora tárkapacitásúval érdemes, szerintem minumum 250GB-os érdemes.
-
Ernesto78
aktív tag
Üdv!
Szeretném megkérdezni, hogy mit lehet tenni azzal ha az FFC csatlakozó szétesett, vagyis a fekete tartó pöcök kijött a helyéről? Sajnos az tartja a bekapcsoló gomb és wifi gomb szalagkábelét, így most nem lehet bekapcsolni a gépet. Lehet ezt javítani vagy alaplapcsere lesz belőle?
-
Ernesto78
aktív tag
válasz
Thunderzolee #13867 üzenetére
akkor körülnézek, köszönöm
-
Ernesto78
aktív tag
válasz
Thunderzolee #13861 üzenetére
úgy tűnik PM45
-
Ernesto78
aktív tag
sziasztok!
Van egy HP G60-120em laptopom és szeretném a CPU-t cserélni ami T5800 jelenleg.
Jó lenne bele a T9400 ?
Mi lehet a leggyorsabb proci amit beletehetek?
köszi -
Ernesto78
aktív tag
sziasztok,
Van egy HP G60-120em laptopot amit 2008-ban vettem. Lehet ebben procit vagy GPU-t cserélni? Sajnos RAM csak 6Gb ment bele, a 8-at már nem szereti.
Új hozzászólás Aktív témák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Synology NAS
- Házimozi haladó szinten
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Napelem
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- ZIDOO médialejátszók
- Vezetékes FÜLhallgatók
- További aktív témák...
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Dell Precision Graphics Card Nvidia Quadro P3000 N17E-Q1-A 6GB GDDR5 gyári szám: NYM27
- Eredeti Lenovo külső akkumulátor eladó: T470 / T480 / T570 / T580 / L470 / L480 / L570 / L580 / P51s
- Újszerű dupla külső/hordozható 14" FHD IPS monitor Laptopra
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Motorola G72 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Legion Pro 7 RTX 4090-es laptop 999.000Ft-ért, HP, DELL, Lenovo dokkolók 12.300Ft-tól
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest