- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ernesto78
aktív tag
sziasztok!
Jelenleg van a laptopomban egy 2Gb-os és egy 4Gb-os memória, ami működik. Az alaplap chipset Intel P45. Ez elméletileg támogatja a 8Gb-t memóriát összesen. Vettem még egy ugyanolyan 4Gb-os modult, de ha beteszem a gépbe a két egyforma 4Gb-os modult, akkor nincs kép, nem bootol a gép, de ha a modulokat külön külön teszem be, működnek. Érdekes, hogy a 2Gb és 4Gb-os modul megy együtt, de a két egyforma 4Gb-os nem. Mi lehet a baj? köszi.
-
Ernesto78
aktív tag
válasz
taky023 #13899 üzenetére
kingstont nem szokták ajánlani
Ha igazán profiktól szeretnél kérni választ akkor az SSD topikot ajánlom
szerintem az SSD-k kompatibilisek, mert az én laptopjaim 11 évesek és minden jól működik
-
Ernesto78
aktív tag
válasz
taky023 #13897 üzenetére
Az SSD sokat segít a op rendszer töltési sebességén és játékok is gyorsabban töltenek. Én egy samsung 860 evo-t vettem a régi laptopba és amióta arról fut minden, az op rendszet betölt 15-20 másodperc alatt a 2 perc HDD betöltéssel ellentétben.
Nekem nagyon megérte váltani SSD-re.
A másik laptopomba már egy crucial bx500 SSD vettem. Ez is nagyon jó. kb 5-10 fokkal melegebben üzemel mint a samsung.
Én is főleg böngészésre és régi játékok futtatására használom.
Azt hogy mekkora tárkapacitásúval érdemes, szerintem minumum 250GB-os érdemes.
-
Ernesto78
aktív tag
Üdv!
Szeretném megkérdezni, hogy mit lehet tenni azzal ha az FFC csatlakozó szétesett, vagyis a fekete tartó pöcök kijött a helyéről? Sajnos az tartja a bekapcsoló gomb és wifi gomb szalagkábelét, így most nem lehet bekapcsolni a gépet. Lehet ezt javítani vagy alaplapcsere lesz belőle?
-
Ernesto78
aktív tag
válasz
Thunderzolee #13867 üzenetére
akkor körülnézek, köszönöm
-
Ernesto78
aktív tag
válasz
Thunderzolee #13861 üzenetére
úgy tűnik PM45
-
Ernesto78
aktív tag
sziasztok!
Van egy HP G60-120em laptopom és szeretném a CPU-t cserélni ami T5800 jelenleg.
Jó lenne bele a T9400 ?
Mi lehet a leggyorsabb proci amit beletehetek?
köszi -
Ernesto78
aktív tag
sziasztok,
Van egy HP G60-120em laptopot amit 2008-ban vettem. Lehet ebben procit vagy GPU-t cserélni? Sajnos RAM csak 6Gb ment bele, a 8-at már nem szereti.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! CSAK KIPRÓBÁLT! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Új Motorola G31 4/64GB szürke / 12 hónap jótállással!
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged