- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Magisk
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bedepi
tag
válasz
Thunderzolee #4068 üzenetére
Köszönöm a gyors választ, sokat segitett
-
Bedepi
tag
Sziasztok
Egy olyan problémám lenne, h van egy Asus G50V-A1 notebook-om amit még anno amcsiba vettem. Lassan kezd egy picit elavulni, és szeretném fejleszteni. Azért irok a fórumra, mert reménykedem, h van egy pár olyan ember, aki profi a témában (nem olyan mint én)
Procit, memóriát, és videókártyát szeretnék cserélni.
Mostani konfig: core duo T9400 2,54Ghz 4GB DDR2-800Mhz Geforce 9700M GT
Proc: Azt tudom, hogy a G71V ami tulajdonképpen ugyan ez mármint a lapkészletét tekintve (pm45) abba belemegy a qx9300-as proci, csak az a noti 17 colos. Elvileg az adaptere is ugyan úgy 120w, mint az enyém. Viszont az enyémhez sehol nem irják h belemegy e a quad-os proci. A legfrissebb bios van fent, ha ez számit valamit.
Memória: Everest szerint belemegy a DDR3-1066-os memória, és a program azt is irja, h 8 gigáig bővithető, de ide is csak 4GB-ot irnak mindenhol, és nem irják azt sem, h belemegy e a ddr3-om
Videokari: Ebbe a gépbe, állitólag egy speciális asus kártya van, valami mxm formátumú vagy mi fene
Amit megtaláltam külföldi fórumon, az az, h a 9800M GS belemegy azt viszont nem irják, h valami erősebbet elvisz e.
4. kérdés, h ha bele is mennek a komolyabb dolgok, akkor a gyári hűtés birná e, vagy azt is cserélni kéne? Leégetni nem akarom, tehát nem mindenáron kell bele a legerősebb konfig Őszinte leszek, lehet h egyszerübb lenne venni egy újat, de nem vagyok annyira HC gamer, és nagyon szeretem ezt a gépet. Ennél rosszabb notim, soha ne legyen, úgyhogy nem szándékozom lecserélni, ha nem muszály
Mindenkinek köszönöm a segitséget előre is
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest