Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Bedepi

tag

Sziasztok

Egy olyan problémám lenne, h van egy Asus G50V-A1 notebook-om amit még anno amcsiba vettem. Lassan kezd egy picit elavulni, és szeretném fejleszteni. Azért irok a fórumra, mert reménykedem, h van egy pár olyan ember, aki profi a témában (nem olyan mint én) :)

Procit, memóriát, és videókártyát szeretnék cserélni.

Mostani konfig: core duo T9400 2,54Ghz 4GB DDR2-800Mhz Geforce 9700M GT

Proc: Azt tudom, hogy a G71V ami tulajdonképpen ugyan ez mármint a lapkészletét tekintve (pm45) abba belemegy a qx9300-as proci, csak az a noti 17 colos. Elvileg az adaptere is ugyan úgy 120w, mint az enyém. Viszont az enyémhez sehol nem irják h belemegy e a quad-os proci. A legfrissebb bios van fent, ha ez számit valamit. :)

Memória: Everest szerint belemegy a DDR3-1066-os memória, és a program azt is irja, h 8 gigáig bővithető, de ide is csak 4GB-ot irnak mindenhol, és nem irják azt sem, h belemegy e a ddr3-om

Videokari: Ebbe a gépbe, állitólag egy speciális asus kártya van, valami mxm formátumú vagy mi fene :) Amit megtaláltam külföldi fórumon, az az, h a 9800M GS belemegy azt viszont nem irják, h valami erősebbet elvisz e.

4. kérdés, h ha bele is mennek a komolyabb dolgok, akkor a gyári hűtés birná e, vagy azt is cserélni kéne? Leégetni nem akarom, tehát nem mindenáron kell bele a legerősebb konfig Őszinte leszek, lehet h egyszerübb lenne venni egy újat, de nem vagyok annyira HC gamer, és nagyon szeretem ezt a gépet. Ennél rosszabb notim, soha ne legyen, úgyhogy nem szándékozom lecserélni, ha nem muszály :)

Mindenkinek köszönöm a segitséget előre is :)

Új hozzászólás Aktív témák