- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Note20 Ultra - a tollnak nincs ellenfele
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Google Pixel topik
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Beárazták az projektoros Ulefone-t
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- eSIM, a kártyamentes szabadság
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ajjajj.. azt hiszem rossz tanácsot adtam legutóbb.
Igaz, megkevert az is, h az RM70-es nem működött benne.Szóval jobban rákerestem:
Legutóbb ugye ez alapján ajánlottam az S1G3-as Nile platform processzorait:
hp.com/hpinfo/newsroom/press_kits/2009/Mobility2009/Datasheet4515s.pdf
Itt különösebben nem néztem a processzor-családok neveit át, mivel írtad, h egy Sempron M120-as van benne, ami S1G3-as.
Ez hiba volt, mert ott bizony a felsorolásban nem S1G3-as procik vannak, hanem ezek:
Turion X2 Ultra
Turion X2
Athlon X2
SempronEzek pedig a Puma platform processzor-család tagjai:
wikipedia.org/wiki/List_of_AMD_mobile_microprocessors#Puma_platform
Vagyis S1G2-es processzorok.Már csak azt kéne tudni, h az RM70-es miért nem indult el.
Illetve a benne levő biztos, h Sempron M120-as?
Nem egy Sempron SI-42-es?Elképzelhető, h az RM70-es rossz?
Bár ez elég ritka lenne. :/Mindazonáltal elnézésedet kérem, amiért nem figyeltem eléggé oda, és miattam rossz foglalatú processzort vettél. Ha származik anyagi károd, részben megtérítem.
-
A benne levő Sempron M120-as S1G3-as foglalatú.
Ez alapján kijelenthetjük, h a gép az S1G3-as processzorokat fogadja.Amit bele akartál tenni, az S1G2-es, így nem működött benne.
Ezek az S1G3-as processzorok:
wikipedia.org/wiki/List_of_AMD_mobile_microprocessors#Tigris_platform_Mivel a gép adatlapja alapján ezt a típust szerelték szinte az összes Caspian kódnevű procival, így nem lesz gond a magasabb TDP-jű processzorokkal sem, nyilván a hűtést is hozzátervezték.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus Rog Strix G16
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R9 5900X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest