- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Második bétánál jár a One UI 8
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Tokba kerülnek a Pixel 10 mágnesei
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Megvan, milyen chipet használ a Pura 80 Ultra
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
yoogie #14889 üzenetére
A pontos tipust nem ismerem de a képek szerint
én nem látok rajta m.2 es csatlakozót...Én javaslok a hdd helyére egy mezei ssd-t ...mondjuk 256-ost... árban még az megfizethető... és a dvd helyére beszerelhető Caddy -ba meg bepakolni a mostani hdd-t hogy legyen tárhelyed a letöltött "linux iso"-k nak
A géped amugy sem acélos teljesítményű ... m2 es ssd sebesség előnyéből kb 0% venné észre , a mezei ssd-hez sebességéhez képest, véleményem szerint.
-
válasz
yoogie #14397 üzenetére
Régen csináltam ilyet, ott nvidia helyett amd ment bele, ott kellett a biosba mókolni, de húú nagyon régen nem kellett. Elvileg 2 eset van, egy szerű bios frissítés kell, a megfelelő bios-ra, vagy bios íróval kell beleírni. Aki mondta szaki, esetleg nem naprakészebb nálam.
Olyan régi gép ez már....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Synology NAS
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos autók - motorok
- Hardcore café
- Medence topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hisense LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- DELL Universal Dock D6000 dokkolók, RTX Legion Pro laptopok 4 év Lenovo garanciával, licencek
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest