Hirdetés
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Netfone
- Samsung Galaxy A17 5G – megint 16
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
fap333
üzenetére
Igen, a 800-as FSB-s T8ezresek, meg a T9ezresek is valószínűleg mennek benne.

Előnyük a T7ezresekkel szemben, h nem 65, hanem 45nm-es gyártástehnológiával készülnek, így nem annyira forrófejűek.
Csak amíg egy T7ezres megvan egy-két ezresből, addig a T8100, T8300, T9300, T9500 az nemigen van 5ezer alatt, sőt inkább jóval több.Memóriát nem tudom. Nem is értem hogyhogy kezel kétgigás modult, mikor azon nagyobb adatsűrűségű chipek lehetnek, amiket fel se kéne ismernie. Nem tudom mit csinálna két kétgigás modullal, próbáld bele, hátha megy benne.
És igen, én is orosz oldalakat böngésztem, csak meguntam az olvasgatást, egyszerűbb belepróbálni mint Googlezni. (sajnos)
-
válasz
fap333
üzenetére
ATI X1100-as chipset.
A foglalat az Socket P.
https://hu.wikipedia.org/wiki/Socket_PNem emlékszek már viszi-e a 800-as FSB-s processzorokat, vagy csak a 667-et.
Google adott találatot, amiben a hasonló chipsetű Asusokban ment T7ezres processzor is. Az aprón párezerért találsz, próbáld bele.
CPU-Z-vel meg nézd meg, h mekkora FSB-vel hajtja újraindítás után a processzort.Ramot 2gigát visz, két egy gigás modult a két foglalatban.
Új hozzászólás Aktív témák
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 USB-C Dock (ELKELTEK) - CSAK RENDELÉSRE
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB RAMPAGE Shiva Cooler Master 750W
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3659
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Pyttawrx