- Magisk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
fap333 #13212 üzenetére
Igen, a 800-as FSB-s T8ezresek, meg a T9ezresek is valószínűleg mennek benne.
Előnyük a T7ezresekkel szemben, h nem 65, hanem 45nm-es gyártástehnológiával készülnek, így nem annyira forrófejűek.
Csak amíg egy T7ezres megvan egy-két ezresből, addig a T8100, T8300, T9300, T9500 az nemigen van 5ezer alatt, sőt inkább jóval több.Memóriát nem tudom. Nem is értem hogyhogy kezel kétgigás modult, mikor azon nagyobb adatsűrűségű chipek lehetnek, amiket fel se kéne ismernie. Nem tudom mit csinálna két kétgigás modullal, próbáld bele, hátha megy benne.
És igen, én is orosz oldalakat böngésztem, csak meguntam az olvasgatást, egyszerűbb belepróbálni mint Googlezni. (sajnos)
-
válasz
fap333 #13209 üzenetére
ATI X1100-as chipset.
A foglalat az Socket P.
https://hu.wikipedia.org/wiki/Socket_PNem emlékszek már viszi-e a 800-as FSB-s processzorokat, vagy csak a 667-et.
Google adott találatot, amiben a hasonló chipsetű Asusokban ment T7ezres processzor is. Az aprón párezerért találsz, próbáld bele.
CPU-Z-vel meg nézd meg, h mekkora FSB-vel hajtja újraindítás után a processzort.Ramot 2gigát visz, két egy gigás modult a két foglalatban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 15 Plus 128GB Pink Dobozos 12 Hónap Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- LG UltraGear Gaming Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged