- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Magisk
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
#35202114 #8062 üzenetére
Sajnos ez egy AMD Brazos E-450-es.
Ezeket nem lehet cserélni, ez netbookokba való processzor, ennek megfelelően energiatakarékosságra van kihegyezve, nem gyorsaságra; csak később elkezdték 15"-os gépekbe is szerelni.
Ha nagyon lassúnak találod, esetleg egy SSD-vel (vagy 7200RPM-es merevlemezzel) fürgébb lenne, de sokat ne várj tőle, az a processzor nem egy erőmű.Gondolom a memóriabővítés után sem lett sokkal gyorsabb, ez inkább csak ilyen netezéshez, zenehallgatáshoz, filmekhez, officehoz való gép, mondjuk HD-t azt visz szépen.
Nekem is volt E-350-es gépem 2giga rammal, 11" méretben, hát nem volt egy fürgeség, de elszüttyögtem vele, de aztán meguntam, h minden egyes PDF megnyitásakor felszálltam a szopórollerre.. Mondjuk az akksiról 8-9 órás üzemidő az néha jól jött.
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Elvette a PCI Express 5.0-t az egyes alaplapjaitól a Gigabyte
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hobby elektronika
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Autós topik
- Hardcore café
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 1TB 5500M 8GB garanciával hibátlan működéssel
- Xbox Ultimate előfizetések
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M notebook garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest