Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nubia Neo 3 GT 5G - játéktelefon
- iPhone topik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
Új hozzászólás Aktív témák
-
papíron a chipset csak celeron procihoz kapott támogatást (link), de a havernak az ilyen notiban - amiben én anno memóriát bővítettem - t2370 proci megy, és már az is jobb, mint a jelenlegi celeron procid, dupla l2 cache van benne! lehet, hogy nagyobb proci menne benne, ha már nem garis a noti, akkor esetlegesen bepróbálkozhatsz egy cserével, de szigorúan csak próba után vásárolj - a bios feltétlenül az utolsó legyen, mert az is beleszólhat a dolgoba!
Testament; szerintem ráérsz még gondolkodni a proci cseréjén a gari lejártáig, de amúgy a jelenleginél jobb és erősebb (dupla l2 cache és esetlegesen adott + mhz) core 2 duo procik (t6500, t6600...stb) is jók a notidba!
-
látatlanban nehéz rá válaszolni, mert visszaolvasva találsz olyan példákat, hogy egy noti el sem indul a vaktában vásárolt új memóriákkal! nyűgös dolog ez, de memóriát csak próba után szabad/érdemes venni! szerintem hagyd meg a meglévőt, és nézz mellé olyat, amivel szépen megy párban! esetleges garis ügyintézéskor - ha még aktuális - még jól jöhet az a modul, amivel adták a notit! kingmax (667 mhz-es!) modullal már bővítettem valamikor ilyen szériás notit, azzal például szépen ment!
-
Tim82
félisten
A notebook-oknál a memória, vinyó mindenképpen a felhasználó által cserélhető alkatrészek közé tartozik, legalábbis a legtöbb gyártónál.
A garancia a notidra nem fog emiatt elveszni, bár természetesen az új memóriamodulokra nem fog kiterjedni, ahogy a bizonyíthatóan az új modulok által okozott hibákra, károkra sem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Pánik a memóriapiacon
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- BestBuy topik
- Opel topik
- Sweet.tv - internetes TV
- További aktív témák...
- HP Thunderbolt-dokkoló, 120W G4 (4J0A2AA)
- Lenovo ThinkPad Universal USB-C (40AY) dokkoló
- Deltaco laptophűtő 5x140mm 17.3-as méretig,alig használt,garis.
- Logitech Laser egér - Multi Device K380 Bluetooth Billentyűzet- Logitech Bluetooth Audio Adapter
- Eredeti Lenovo 90W szögleges laptop táp + kerek átalakító egyben eladó
- Bomba ár! Dell Latitude 7330 - i5-1235U I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Ikea Eilif Paraván, asztali elválasztó
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Pyttawrx