- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Egy óra, két rendszer
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
papíron a chipset csak celeron procihoz kapott támogatást (link), de a havernak az ilyen notiban - amiben én anno memóriát bővítettem - t2370 proci megy, és már az is jobb, mint a jelenlegi celeron procid, dupla l2 cache van benne! lehet, hogy nagyobb proci menne benne, ha már nem garis a noti, akkor esetlegesen bepróbálkozhatsz egy cserével, de szigorúan csak próba után vásárolj - a bios feltétlenül az utolsó legyen, mert az is beleszólhat a dolgoba!
Testament; szerintem ráérsz még gondolkodni a proci cseréjén a gari lejártáig, de amúgy a jelenleginél jobb és erősebb (dupla l2 cache és esetlegesen adott + mhz) core 2 duo procik (t6500, t6600...stb) is jók a notidba!
-
látatlanban nehéz rá válaszolni, mert visszaolvasva találsz olyan példákat, hogy egy noti el sem indul a vaktában vásárolt új memóriákkal! nyűgös dolog ez, de memóriát csak próba után szabad/érdemes venni! szerintem hagyd meg a meglévőt, és nézz mellé olyat, amivel szépen megy párban! esetleges garis ügyintézéskor - ha még aktuális - még jól jöhet az a modul, amivel adták a notit! kingmax (667 mhz-es!) modullal már bővítettem valamikor ilyen szériás notit, azzal például szépen ment!
-
Tim82
félisten
A notebook-oknál a memória, vinyó mindenképpen a felhasználó által cserélhető alkatrészek közé tartozik, legalábbis a legtöbb gyártónál.
A garancia a notidra nem fog emiatt elveszni, bár természetesen az új memóriamodulokra nem fog kiterjedni, ahogy a bizonyíthatóan az új modulok által okozott hibákra, károkra sem.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Elszívja a vezetőket a big tech, de ez nem tetszik az EU-nak
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Sorozatok
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer Notebook! Lenovo Ideapad Gaming3! I7 10750H / GTX 1650Ti / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Apple iPhone 13 Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest