Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Telekom mobilszolgáltatások
- Egyéves Gemini AI Pro a Google-től a magyar egyetemistáknak is
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- iPhone topik
- Apple Watch
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
PROHARDVER! témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
eketomy
senior tag
Hát általában u. ilyenre lehet cserélni, elméletileg nagyobb felbontásút is tudsz bele venni, de az igen drága. Nézz szét itt a ph-n, notidnak a tipusa kell ill. kijelző méret felbontás, más nem nagyon, szal itt a ph-n is jópáran foglalkoznak kijelzőkkel.
keresd meg oszi99-t Ő csak noti cuccokkal foglalkozik(én is vásároltam már tőle jó pár cuccot)Aki ért a laptop szervizeléshez az bármikor ki tudja cserélni, de ha nem értesz hozzá, akkor nem ajánlom, hogy házilag bárki is neki kezdjen, azért annyira nem egyszerű! (szervizekbe kicserélik neked de még lehet hogy oszi99 is meg akár én is de én messze vagyok tőled

üdv
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3441, 92% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 512GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3684, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Xiaomi Mi 2K 27 165Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Microsoft Surface Laptop 5 i5-1245U 16GB 512GB 13.5" Gorilla Glass TouchScreen 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Pyttawrx