- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Tokba kerülnek a Pixel 10 mágnesei
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Beárazták az projektoros Ulefone-t
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
MrPetya19 #8908 üzenetére
Ezt inkább itt kérdezd meg:
http://prohardver.hu/tema/milyen_winchestert_vegyek_3/friss.htmlDe szerintem tulajdonképpen bármelyik jó vétel, már nincs nagy különbség köztük, legalábbis a 2.5"-osok közt. Az aprók közt keresd meg a legjobb ár/érték arányút, pár napja vettem tőle pl. egy Hitachit 15500-ért.
Laptopban akarod kicserélni a merevlemezt?
Ha gyorsabb gépet akarsz, akkor inkább SSD-t vegyél, vagy esetleg egy 7200RPM-es merevlemezt; és az egy terás merevlemezt használhatod akár külső merevlemezként is, vagy az optikai egység helyére beépítve.
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL PR03X dokkoló tápegységgel
- Eladó gyári Lenovo laptop töltők és töltőfej átalakítók
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Lenovo ThinkPad Thunderbolt 3 Dock Gen 2 40AN dokkoló
- ÚJ Lenovo ThinkPad világítós MAGYAR billentyűzet X280 A285 X390 X395 L13 Yoga S2 5th S2 Yoga 5th X13
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest